Cum să alegi mobila sufragerie potrivită

1 clickpentrufemei kyoshi reyes ps ujcy0ot8 unsplash jpg jpeg

Sufrageria este unul dintre locurile în care petrecem cel mai mult timp cu familia şi prietenii, aşa că este important să construim un spaţiu care să răspundă nevoilor zilnice şi să aibă un decor în funcţie de cine îl locuieşte.

A alege ca mobilia sufragerie să fie în ton sau ca distribuţia mobilierului să se adapteze la utilizarea pe care o faci camerei poate fi foarte greu şi complicat.

Cu acest ghid de sfaturi despre alegerea noii tale mobile de sufragerie, poţi realiza cu uşurintă un spaţiu în care să te simţi confortabil, de care să te bucuri din plin în momentele tale de relaxare şi cu care să te mândreşti în faţa oaspeţilor tăi.

Sfaturi pentru alegerea celui mai bun mobilier de sufragerie

În primul rand, pentru a alege cea mai bună mobilă sufragerie, trebuie să ţii cont de următoarele aspecte:

Dimensiunea camerei

Este primul pas fundamental în alegerea mobilierului pentru living. În funcţie de spaţiul pe care îl ai la dispoziţie, poţi alege mai multă sau mai puţină mobilă sufragerie şi să faci o distribuţie sau alta.

De exemplu, dacă ai un spaţiu mare, ar trebui să alegi mai multă mobilă sufragerie sau mobilă mare care să umple spaţiul gol. Iar dacă spaţiul este mic, cea mai bună variantă este să optezi pentru mobila sufragerie mai versatilă şi modulară, care poate fi aşezată în orice colţ şi să profiţi la maximum de spaţiu.

Culoarea predominantă

Un alt aspect care ne va ajuta ulterior la alegerea piesei de mobilier perfecte este alegerea culorilor şi materialelor cu care ne dorim ca încăperea să fie construită.

Dacă vrei să obţii o atmosferă confortabilă, cel mai bine este să optezi pentru tonuri mai moi precum bej, alb sau gri deschis. Însoţit de tonuri de lemn, apoi, vei obţine un living cât mai învăluitor şi plăcut.

Dacă o gamă de culori mai puternice se potriveşte personalităţii tale, iar culoarea este principala protagonistă, ar trebui să alegi tonuri maro, roşu, albastru combinate cu materiale precum aluminiul.

Tipuri de mobilă sufragerie

Odată ce spaţiul şi gama de culori au fost determinate, găsirea mobilierului este mult mai uşoară.

Canapeaua. Regina sufrageriei este, fără îndoială, canapeaua, aşa că este important să alegi una de calitate, confortabilă şi durabilă. Ţine cont de numărul de locuri, de materialul sau de accesoriile de care ai nevoie. Există companii care proiectează canapeaua complet pe comandă, cu materialul, scaunele sau structura dorite de tine. În plus, găsirea unui confort maxim într-o canapea este esenţială pentru a te simţi confortabil în sufragerie în momentele de relaxare.

Comodă TV

Găsirea unei piese de mobilier pentru a amplasa televizorul este al doilea pas pe care trebuie să-l facem. Atâta timp cât ne place să ne uităm la televizor. Dacă, dimpotrivă, televizorul nu este punctul tău forte, poţi alege să comoda schimbi cu un şemineu care să aducă căldură în cameră. Ţine cont de dimensiunile televizorului şi de a avea sertare sau rafturi care servesc la depozitarea lucrurilor. Comodele vin în toate mărimile, cu o mie de combinaţii diferite, modulare şi cu culorile pe care le preferi. Ţine cont de spaţiul tău şi de culorile care îţi definesc sufrageria pentru a nu te pierde printre atâta varietate.

Măsuţă şi scaune

Masa mare cu scaune este un alt punct esential pentru mobilarea sufrageriei. Trebuie să ţii cont de numărul de persoane pe care îl primeşti de obicei acasă pentru a alege o masă mai mare de 4 persoane sau una mai mică. În plus, pentru a cunoaste măsurile şi spaţiul, trebuie să alegi masa cu scaunele corespunzătoare.

Măsuţa de cafea

Cât despre măsuţa de cafea o poţi pune sau nu. Este piesa de mobilier de care te poti lipsi, totuşi te însoţeşte mereu sa iei o gustare pe canapea, să laşi o carte sau reviste, lumânări sau vreun element decorativ.

Bufet

Bufetul este o altă piesă de mobilier de care te poţi lipsi dacă nu ai mult spaţiu, dar dacă ai un loc perfect pentru un bufet lângă masa mare, acesta va adăuga o notă deosebită sufrageriei, întrucât precum şi pentru depozitarea tacâmurilor şi îmbrăcămintei.



Recente

faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg