Cum se fierbe corect porumbul! Trucul folosit de gospodine

2 shutterstock 1024849582 jpg jpeg

Ingrediente:

Porumb 'în lapte' pentru fiert şi sare Mod de preparare:

1. Se scoate porumbul din pănuşi. Nu aruncaţi toate pănuşile, reţineţi o parte şi curăţaţi-le de mătasea de pe ele.

2. Se rupe porumbul în bucăţi care să intre uşor în oală.

3. Tapetaţi fundul oalei cu pănuşi. Se aşază porumbul în oală. Acoperiţi porumbul cu pănuşi.

4. Adăugaţi apa cât să fie acoperit bine porumbul. Aşezaţi o farfurie, cu fundul în sus, peste pănuşi. Aceasta are rolul de a ţine porumbul sub apă.

5. Puneţi oala pe foc mare şi când apa începe să fiarbă daţi focul la mediu spre mic. Fierbeţi porumbul 30 de minute.

6. Porumbul e mai bun imediat ce a fiert, presărat cu sare. Ce rămâne păstraţi în apa în care a fiert. Poftă bună!

FOTO Shutterstock



Recente

Ficatul și somnul  ce legătură există între ele  jpg
1 png
limonade fructe de vara jcLcWL8D7AQ jpg
Kalitsounia  Sursa foto shutterstock 2040007535 jpg
ClickPentruFemei (1) jpg
Terina de pasare cu legume  Sursa foto shutterstock 2396483309 jpg
Vrei să devii producător de conținut video online jpg
Dulceata de afine  Sursa foto shutterstock 1034360479 jpg
recep tiryaki ValMrBdXXqs unsplash jpg
little boy smiling library jpg
Terina cu pui si dovlecei  Sursa foto shutterstock 1781117753 jpg
Cheesecake cu caise  Sursa foto shutterstock 303949643 jpg
clickpentrufemei r jpg
Ai o colecție de genți de designer și vrei să le vinzi jpg
Cum să te îmbraci relaxat, dar cu stil jpg
Placinta cu varza  Sursa foto shutterstock 662093179 jpg
Prajitura cu nuca de cocos si jeleu de pepene  Sursa foto shutterstock 2004276233 jpg
Ce soluții recomandă dermatologii pentru o piele sănătoasă (2) png
Omleta cu ciuperci  Sursa foto shutterstock 2206645801 jpg
Tiramisu zmeura  Sursa foto shutterstock 2182079587 jpg