Cum se fierbe corect porumbul! Trucul folosit de gospodine

2 shutterstock 1024849582 jpg jpeg

Ingrediente:

Porumb 'în lapte' pentru fiert şi sare Mod de preparare:

1. Se scoate porumbul din pănuşi. Nu aruncaţi toate pănuşile, reţineţi o parte şi curăţaţi-le de mătasea de pe ele.

2. Se rupe porumbul în bucăţi care să intre uşor în oală.

3. Tapetaţi fundul oalei cu pănuşi. Se aşază porumbul în oală. Acoperiţi porumbul cu pănuşi.

4. Adăugaţi apa cât să fie acoperit bine porumbul. Aşezaţi o farfurie, cu fundul în sus, peste pănuşi. Aceasta are rolul de a ţine porumbul sub apă.

5. Puneţi oala pe foc mare şi când apa începe să fiarbă daţi focul la mediu spre mic. Fierbeţi porumbul 30 de minute.

6. Porumbul e mai bun imediat ce a fiert, presărat cu sare. Ce rămâne păstraţi în apa în care a fiert. Poftă bună!

FOTO Shutterstock



Recente

shutterstock 2581336237 jpg
Choux uri cu frisca si capsuni  Sursa foto shutterstock 2017598543 jpg
shutterstock 2062779884 jpg
Peste pane cu bere  Sursa foto shutterstock 178185473 jpg
shutterstock 2471287099 jpg
shutterstock 2088920074 jpg
Prajitura cu frisca si biscuiti  Sursa foto shutterstock 378077170 jpg
Crochete de cartofi cu mozzarella  Sursa foto shutterstock 1295330584 jpg
Poza de cover  Cum sa creezi un colt de poveste cu ajutorul magnoliilor  Sfaturi si recomandari practice Magnolie, flori, casa, curte, gradina jpg
Istoria brățărilor de gleznă De la simboluri sacre la accesorii moderne jpg
5 greseli de evitat in rutina de ingrijire a fetei jpg
Prajitura Semla  shutterstock 1653371791 jpg
shutterstock 2108259377 jpg
clickpentrufemei ro (21) jpg
Piure de cartofi dulci  Sursa foto shutterstock 1066526543 jpg
Prajitura musuroi de cartita  Sursa foto shutterstock 2247142895 jpg
shutterstock 2589962907 jpg
muscate 1 png
Cartofi dulci cu ierburi aromatice  Sursa foto shutterstock 2242194495 jpg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg