Decor marin la tine acasă

1 55684 original jpg jpeg

Bucură-te de o atmosferă specială în căminul tău şi reamenajează-ţi camerele cu obiecte decorative care te duc cu gândul la concediu. Piesele de mobilier din ratan sau decoraţiunile albastre vor schimba complet aspectul camerei de zi.

Chiar dacă nu stai numai în vacanţă,te poţi bucura de atmosfera ei binefăcătoare,recurgând la o serie de soluţii decorative ingenioase.  În timp ce unele aduc o îmbunătăţire estetică,altele sunt chiar utile.

Albastrul amplifică spaţiile

Nimic nu schimbă mai mult aspectul interior al casei decât nuanţa pereţilor. Cele marine sunt în vogă! În plus,creează impresia de spaţiu larg şi aerisit. Pe piaţă există deja o paletă largă de vopsele lavabile,care acoperă uniform suprafeţele. Asorteză culoarea pereţilor cu elemente decorative precum:pernuţe pentru canapea,covoraşe în formă de stea sau figurine de insipraţie marină.

Romantic:Lumânări cu motive florale

Puse pe masă sau pe etajerele bibliotecii,lumânările dau un aer romantic spaţiilor. Le poţi aşeza pe o parfurie transparentă şi le poţi aprinde seara pentru a crea o lumină ambientală,fie le poţi ţine ca atare. De jur împrejur le poţi orna cu scoici. Dacă vrei să laşi lumânările să ardă nesupravegheate optează pentru cele cu led (funcţionează non-stop cu baterii) sau pentru cele care se încarcă la lumina soarelui.

Mobilier din ratan,în camera de zi

Chiar dacă mobilierul din ratan e specific teraselor sau verandelor spaţioase,îl poţi folosi cu graţie şi la reamenajarea camerei de zi. Oferă,fără doar şi poate,un aer mediteranean casei tale. Husele şi pernuţele de pe scaune pot fi schimbate cu uşurinţă (alege-le pe cele cu printuri sau pe cele uni). În plus,mobila de ratan este rezistentă,uşoară (o poţi muta mai uşor) şi nu ocupă foarte mult spaţiu. Şi încă ceva! Covoraşul şi draperia în nuanţe marine “îmbracă” spaţiile.

Oglindă în stil nautic

Dacă vrei să fii mereu cu gândul la peisajul marin achiziţionează-ţi un tablou cu asfinţitul soarelui sau o oglindă în formă de timonă,cu aspect marinăresc. Plaseaz-o pe un perete liber şi nu mai aşeza nimic lângă aceasta. Evită kitch-urile şi nu încărca suprafeţele pereţilor cu prea multe obiecte decorative. Dau un aer dezordonat camerei.Recente

Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
Mituri despre igiena feminina Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara Sfaturi utile 624621179 jpg
Prajitura mozaic cu biscuiti Sursa foto shutterstock 2017645007 jpg
avocado jpg