Decoraţiuni cu poze din vacanţă

1 54629 original jpg jpeg

Indiferent dacă ţi-ai luat concediu deja sau urmează să pleci din oraş în curând, în sezonul cald gândul îţi fuge iremediabil la vacanţă. Până la noi zile de relaxare, înrămează câteva fotografii din călătoriile tale şi decorează-ţi casa cu micile suvenire din vacanţă.

Tablourile te poartă pe alte meleaguri

Pe lângă decoraţiuni personalizate,poţi să cumperi câteva sau să-ţi confecţionezi singură tablouri care te duc departe cu gândul,prin reprezentarea unuia dintre locurile tale preferate:o plajă la asfinţit,marea de un albastru incredibil,în zilele în care e calmă,un lac de munte,un oraş mare pe care l-ai vizitat cândva sau în care încă mai visezi să mergi. Poţi să alegi şi trei tablouri mai mici,pe care să le dispui în linie sau la înălţimi diferite.

Ferestre spre concediile tale

Cele mai dragi fotografii din concedii n‑au de ce să stea ascunse în albume foto sau în cutii. Aşezate într-un colaj făcut din rame variate ca mărime sau în unele în care poţi pune trei imagini,vor da un farmec aparte casei,iar ţie o stare de bine. Într-o ramă mai mare,pe care o fixezi pe perete,încadrează mai multe rame mici de aceeaşi formă şi culoare cu cea mare,în care ai aşezat cele mai reuşite instantanee. Alte variante de poziţionare a fotografiilor tale favorite sunt:

Poliţă pentru fotografii Ribba,Ikea,34,99 lei

simeon stalpnicul png

➺ să le înrămezi în rame identice,pe care le agăţi pe toată lungimea unui perete,de sus până jos sau pe orizontală,în două şiruri de câte 4-5.➺ să le prinzi în şase rame,două mai mari,aşezate central,şi câte două mici,de-o parte şi de alta,lateral. Vor crea un colaj care te va „transporta“ în cele mai grozave privelişti văzute în concediile tale. Ideal ar fi să alegi numai imagini de la mare sau numai unele dintr‑o excursie la munte,pentru a avea o temă comună.➺ să realizezi cu ele trei şiruri prinse pe o galerie de metal,apoi legate unele de altele cu cârlige în S. Optează pentru o galerie simplă,delicată,cârlige nu prea mari,subţiri şi rame potrivite ca mărime,pătrate sau dreptunghiulare – toate de aceeaşi culoare. Conectate în şiruri de câte trei,pe lungime,tablourile vor da senzaţia că se aseamănă cu o perdea.➺ să le etalezi pe o etajeră,în rame de două mărimi diferite şi de o culoare complementară cu a etajerei (alb-negru,verde-roşu) şi să intercalezi ramele,una mai mică,alta mai mare.

simeon stalpnicul png

Pune-ţi în valoare suvenirele estivale

Din vacanţe aduci scoici,pietricele,dar şi puţin nisip... Le poţi face să se remarce pe ramele unor tablouri sau ale unor oglinzi! Pentru prindere,foloseşte silicon transparent. Aştepţi să se usuce puţin,apoi fixezi scoicile şi pietricelele,presari nisip. Pe o ramă mai groasă,din lemn,poţi să lipeşti pietre mai mari,de preferat albe. Va fi un decor inedit,cu atât mai mult dacă vopseşti rama într-o culoare contrastantă,cum ar fi albastrul.