FOTO Cum arată cel mai colorat apartament din lume

1 76400 original jpg jpeg

Amina este convinsă că acasă trebuie să fie un loc fericit. Ea locuieşte într-un apartament închiriat din Los Angeles, pe care îl împarte cu soţul şi cei doi câini. Apartamentul este amenajat în aşa fel încât ne arată că preţuieşte convingerile pe care le are. Şi care ne-a surprins prin culoare. CasoTeca îţi prezintă într-o galerie foto cum arată cel mai colorat apartament din lume.

Apartamentul are o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, în care cei doi locuiesc de aproape un an şi jumătate, iar cei doi chiriaşi au folosit mai mult de 30 de culori şi nuanţe în amenajarea locuinţei.

Inspiraţie din primăvară

În amenajarea locuinţei, Amina s-a inspirat din anotimpul primăverii, care este şi anotimpul preferat. Totul vorbeşte despre noi începuturi şi culori magice. „Imi place cum totul este pastel, fericit, în floare…Am vrut ca în locuinţa mea să se simtă primăvara tot timpul anului”, spune Amina.

Elementul preferat este peretele în curcubeu. Tânăra a pictat peretele împreună cu soţul ei. După o zi întreagă de muncă, unde a folosit 19 nuanţe diferite, Amina nu a fost mulţumită de rezultat.  Aşa că, a aruncat peste perete vopseaua care a mai rămas, iar rezultatul a fost mult mai bun decât şi-ar fi imaginat vreodată.

Cea mai mare provocare

Despre cea mai mare provocare în amenajarea apartamentului, tânăra spune că trebuie să ştii când să te opreşti în a începe noi proiecte de decor. „Casa mea este ca o instalaţie vie de artă şi o expresie în evoluţie a creativităţii. Dar, câteodată, este bine să faci un pas înapoi şi să apreciezi ceea ce ai realizat”, sfătuieşte Amina.

Pretele plin cu flori este unul dintre proiectele la care ţine cel mai mult. A tot văzut astfel de instalaţii pe la nunţi şi şi-a dorit să aibă în casă mai multă culoare. Amina a realizat peste 1.200 de flori din mătase şi a folosit mult lipici până când visul ei a devenit realitate.



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg