FOTO Răsfăţ total în primul spa de lux pentru animale din România! Cât costă un tratament cu colagen pentru căţei

1 tot catel jpg jpeg

Ţii la căţelul tău ca la ochii din cap, îţi doreşti numai binele pentru patrupedul mult iubit, lucru pe care se bazează şi Sarah Sarrad, cea care a deschis primul hotel şi SPA de lux pentru animale din România. Ce înseamnă răsfăţul suprem pentru un căţel sau o pisică? Nu numai o şedere confortabilă în propria cameră de hotel, atât timp cât stăpânul lipseşte, cât şi tratamente de relaxare, îmbăiere şi înfrumuseţare.

Crezi că patrupedul său s-ar bucura de o terapie răcoritoare pe bază de nămol îmbogăţit cu mentol, Aloe Vera, glicerină şi nutrienţi esenţiali? Cu sigurnaţă că va aprecia masajul care i s-ar face, băiţa relaxantă, atenţia oferită doar lui de către nişte specialişti în domeniu.

Servicii de 5 stele pentru căţei şi pisici

Sarah Sarrad, o româncă de origine libaneză, a deschis primul hotel şi SPA de lux pentru animale din România, combinând astfel, la numai 26 de ani, pasiunea ei pentru patrupezi şi antreprenoriatul. „Mi-am dorit foarte mult să inovez, să creez un concept nou şi să ofer ceva ce nu exista în România în domeniul îngrijirii animalelor. Pe de o parte am fost întotdeauna atrasă de domeniul de <Hospitality>, industria şi serviciile hoteliere, şi, pe de altă parte, iubesc foarte mult animalele. Aşa că am vrut să transfer toate serviciile de lux de care beneficiază oaspeţii unui hotel elegant într-unele destinate îngrijirii celor care ne ţin companie cu atâta dăruire. Aşa s-a născut primul Hotel – SPA - Boutique pentru animale de companie!”, spune Sarah Sarrad.

„Investiţia iniţială a fost de 100.000 de euro şi am creat totul de la zero pentru a lansa acest concept unic. Practic, nu exista nicăieri şi nu există nici acum un loc care să găzduiască un concept asemănător, cu toate serviciile de îngrijire şi de cazare pentru animale şi cu toate produsele premium pe care le-am adus din afara ţării... Avem inclusiv serviciu de taxi, în cazul în care posesorii animalelor nu le pot aduce sau nu le pot lua la o anumită oră”, spune Sarah, precizând că cei mai mulţi clienţi ai ei sunt câini, însă are, de asemenea, în îngrijire pisici, peşti sau iepuri. „Era să avem şi o maimuţică, al cărei stăpân călătorea, dar între timp a rezolvat partea de transport pentru ea”, spune cea care are acasă în îngrijire şase câini, trei de rasă şi trei salvaţi de pe stradă, „plus pisicile care vin pe la noi pentru că uşa le este deschisă.”

Blăniţa mătăsoasă cu cheltuială se ţine

Dar cât costă nişte tratamente SPA pentru câini? Tratamentul facial cu colagen, care calmează pielea şi redă vitalitatea blăniţei, scoate din buzunarul stăpânului 140lei. Ritualul VIP, denumit Coco ZENsation, costă dublu. Începe cu un masaj corporal relaxant aromaterapeutic (ce durează 30 – 45 de minute), folosind uleiuri natuale cu proprietăţi calmante, iar la final corpul patrupedului este relaxat prin împachetarea în prosop cald după baia nutritivă cu unt de Shea şi cocos.

Iar, dacă-şi doreşti serviciul de top pentru căţelul sau pisica ta, pregăteşte-te să plăteşti între 600 şi 800lei pentru o baie relaxantă, tratament facial, masaj, unghii tăiate, perniţe exfoliate şi hidratate cu serumul natural din seminţe de struguri. La final, corpul va fi complet relaxat prin împachetarea în prosop cald. Şi, la alegere, se poate aplica o culoare din colectia de oja disponibilă. Un răsfăţ complet!