GALERIE FOTO DE COŞMAR. Decoraţiuni tip Halloween: pregăteşte-ţi casa pentru această sărbătoare a toamnei

1 dovleac jpg jpeg

Mai sunt câteva zile până la Halloween, aşa că dacă eşti fanul acestei sărbători, trebuie să te pregăteşti temeinic! Până la urmă, sărbătoarea de Halloween nu ar mai avea acelaşi farmec fără decoraţiunile specifice.

Nu te poţi bucura de o zi de Halloween, până când nu ai o colecţie de dovleci sculptaţi şi poziţionaţi perfect, în casă sau în grădină. Aşadar, îţi propunem câteva idei de dovleci scuptaţi, în cele mai inedite moduri - de la feţe amuzante de dovleac, până la vrăjitoare înfricoşătoare, aceste modele de dovleci sculptaţi vor aduce decorul tău de Haloween la un alt nivel. Dacă eşti începător, nu îţi face griji! Cât timp ai la îndemână instrumentele potrivite, poţi realiza sculptura, la fel ca un profesionist.

Transformă un dovleac într-un ghiveci pentru plante! O idee inedită de Halloween, este să pui pe dovleac, în locul capacului, câteva plante verzi (Vezi galerie foto!). Bineinţeles, evită să aprinzi o lumânare în interior, la fel ca la clasicii dovleci, pentru a nu avea parte de o surpriză neplăcută!

Dovlecii „iubitori” de mere. Un măr pe zi poate să ţină nu doar medicul departe, ci şi vârcolacii! Scobeşte dovleacul, în mod obişnuit, sculptează-i o faţă zâmbitoare, în ochi pune-i 2 bucăţi de castraveţi, în gură fixează-i, cu ajutorul scobitorilor, dinţii, dintr-un dovleac tăiat bucăţi, iar în gură poziţionează-i un măr zâmbitor.

Dovleci amuzanţi. Această faţă amuzantă de dovleac este uşor de creat (Vezi foto nr. 3!). Tot ce trebuie să faci este să îi trasezi cu ajutorul unui marker designul feţei, iar apoi să îi sculptezi ochii, nasul şi gura, după model. În locul globilor oculari, pune-i 2 cercuri de dovleac şi prinde-le cu ajutorul scobitorilor.

Dovleci cu cicatrici. Pentru a realiza acest tip de dovleac, în primul rând, trebuie să trasezi pe dovleac forma ochilor, forma gurii şi o linie orizontală, care va avea rol de cicatrice, (pe care o vei tăia şi îi vei coase mici aţe, pe exterior, doar pentru decor). Urmărind liniile, taie dovleacul uşor şi scoate-i seminţele, din interior. În locul ochilor, pune-i 2 măsline şi fixează-le cu ajutorul scobitorilor.

Dovleci cu personalitate. Pentru a realiza aceşti dovleci, ai nevoie de globi oculari din plastic, pe care îi găseşti în magazinele pentru copii. Pentru amuzament, poţi alege mai mulţi dovleci, cărora le poţi decupa diferite mărimi de ochi şi gură.

Ochi de dovleac. Pentru a realiza acest tip de decoraţiune, ai nevoie de 2 dovleci. Unul mare şi închis la culoare şi unul mai mic, de o culoare mai deschisă. În primul rând, taie dovleacul mai mare în partea din faţă şi scoate-i toate seminţele din interior. Apoi, cu ajutorul culorilor, desenează pe dovleacul mai mic, un ochi (vezi foto 6!), iar mai apoi introdu cu grijă ochiul în dovleacul mare.

Sursă foto: Womansday.com, ShutterstockRecente

Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
Mituri despre igiena feminina Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara Sfaturi utile 624621179 jpg
Prajitura mozaic cu biscuiti Sursa foto shutterstock 2017645007 jpg
avocado jpg