Întrebuinţări neştiute ale periuţei de dinţi

1 periuta de dinti intrebuintari jpg jpeg

Medicii stomatologi ne recomandă schimbarea periuţei de dinţi o dată la trei luni, însă nu trebuie neapărat să o arunci. Curăţată bine, periuţa de dinţi poate avea multe alte întrebuinţări în ritualul tău de frumuseţe.;

Curăţă unghiile

Dacă ai lucrat în grădina şi ţi-a rămas pământ sub unghii, periuţa de dinţi este numai bună pentru a-l îndepărta. Inmoai-o în puţin săpun şi freacă bine, vei beneficia totodată şi de un tratament de exfoliere foarte eficient.

Aranjează sprâncenele

Pare ciudat, însă o altă întrebuinţare a periutei de dinţi este ... pieptănatul sprâncenelor! Firele se vor aşeza atât de bine, încât o vei transferă imediat în trusa de machiaj.

Citeşte şi: Dinţi mai albi în doar 30 de zile, doar cu ingrediente naturale

Masaj facial

Periuţa de dinţi poate fi utilizată şi la curăţarea tenului. Dacă o ţii la înmuiat în alcool sanitar, perii vor fi mai moi şi mai delicaţi cu tenul tău. Astfel, îţi vei face un masaj facial uşor şi vei îndepărta straturile de celule moarte. Nu uita să masezi şi buzele pentru a îndepărta pielea moartă.

https://clickpentrufemei.ro/o-istorie-cu-dinti/a18514796

Şuviţe

Dacă vrei câteva şuviţe colorate sau blonde şi ai curaj să le faci acasă, separă uşor părul cu un pieptene în şuviţe subţiri, şi apoi aplică vopseaua cu periuţa de dinţi. Vei vedea că este mult mai uşor, decât să foloseşti o pensulă de dimensiuni mai mari.

Sursă: libertateapentrufemei.ro