Mai important ca trusa de farduri – Ce trebuie să ai în maşină

1 72048 original jpg jpeg

Când pleci cu maşina la birou, parcă te muţi, nu-i aşa? Haine de schimb, că poate seara nu ajungi direct acasă, mâncare pentru prânz, poate eşti nevoită să cari şi un laptop după tine. Dar ştii cu adevărat ce trebuie să ai neapărat la tine?

Manualul de utilizare

Nu ţi s-a întâmplat niciodată să ţi se aprindă un martor în bord şi să scotoceşti tot internetul pentru a afla despre ce este vorba? Ar fi fost mult mai uşor dacă ai fi avut manualul maşinii la îndemână. Tot ce vezi tu în bord,este şi în manual. Cu explicaţii şi,de multe ori,cu soluţii.

Aşa că până ajungi la service,răsfoieşte broşura pe care ai primit-o odată cu maşina. Nu vei deveni mecanic profesionist,dar măcar ştii dacă ai timp să ajungi la salonul de înfrumuseţare în drum spre service-ul specializat.

Cabluri de repornire

‘’Alo! Am rămas fără baterie! Hai să-mi dai curent!’’ Sigur ai auzit-o sau ai spus-o până acum. Farurile uitate aprinse,casetofonul pornit la picnic,temperaturile negative. I se poate întâmpla oricui.

Găseşti cablurile de repornire la orice benzinărie,mai puţin în zilele geroase în care toată lumea le cumpără cu disperare. Aşa că – pe principiul saniei făcute vara – e bine să le cumperi din timp. Pentru tine sau pentru amicul care spune că lui nu i se poate întâmpla niciodată să rămână fără baterie.