Maşina origami cu un interior complet

1 73812 original jpg jpeg

Maşina origami chiar există! Oricine l-a privit a fost de acord că nu a mai existat alt Lexus ca el.

Are înveliş metalic,iar sticla şi plasticul au fost puse laolaltă pentru un model unic construit cu precizie milimetrică. Lexus Origami Car este o replică fidelă a noului sedan IS,produs pentru sărbătorirea abilităţilor umane de creaţie care apar în fiecare maşină Lexus.

Bărbaţii şi femeile înzestrate cu talent,cunoscuţi ca takumi,cum sunt cei care lucrează pe liniile de producţie ale Lexus,îşi îmbunătăţesc dexteritatea învăţând cum să modeleze ceea ce putem numi maşina origami,folosind doar… mâna nedominantă. Iar proiectul constructorului japonez duce acest talent la un nivel superior,în acelaşi timp îmbrăţişând spiritul campaniei de brand Creating Amazing a lui Lexus.

Maşina origami are un interior complet,uşi funcţionale,faruri şi roţi care se învârtesc şi,datorită unui motor electric montat pe cadrul său din aluminiu şi oţel,poate fi chiar şi condusă. Din punct de vedere al mărimii şi al complexităţii,proiectul a fost unul fără precedent pentru LaserCut Works şi Scales and Models,companii de specialitate britanice cu o experienţă extinsă în designul şi crearea de prototipuri,modele arhitecturale şi operaţiuni la comandă.