O baie şi patru idei de amenajare cu bani puţini

1 70291 original jpg jpeg

Lucrurile mici sunt cele care te fac fericită. De aceea trebuie să acorzi atenţie detaliilor, chiar şi atunci când vrei să amenajezi baia. Dacă te-ai plictisit de cum arată acum, nu trebuie să recurgi la gesturi extreme şi să dai jos gresia sau faianţa pentru un aer nou. CasoTeca îţi prezintă o baie şi patru idei de amenajare cu bani puţini.

Trebuie să ştii din start că micile detalii fac diferenţa. Îţi vom prezenta mai jos aceeaşi baie,dar cu patru stiluri de amenajare diferite. Stiluri care nu presupun bani mulţi. Dacă totuşi vrei să schimbi gresia şi faianţa din baie,atunci mergi pe alb. Astfel vei putea schimba atmosfera în baie foarte simplu şi uşor. 

Poţi avea o baie zen dacă foloseşti la decorare produse care te conectează cu natura. Foloseşte o varietate de materiale şi texturi pentru a crea un spaţiu care se simte dinamic. Poţi folosi piatră,lemn,textie,dar şi elemente care dau spaţiului un sentiment de echilibru. Trebuie să ţii minte faptul că ai nevoie de un număr egal de astfel de materiale pe care trebuie să le distribui în acest spaţiu.

Lemnul este întotdeauna o metodă bună de a aduce căldură unei încăperi,metalul aduce rafinament şi strălucire,iar ceramica lucrată manual aduce o atingere umană. Dacă vei combina toate aceste elemente,toată lumea va crede că eşti mult mai complexă şi interesantă decât în realitate.

Găseşti mai multe sugestii de a schimba rapid ambianţa băii tale AICI