Organizare dressing. Cele 5 reguli de aur pentru aranjarea lui

organizare dressing jpeg

Organizare dressing. Pierzi minute bune în faţa şifonierului pentru că pur şi simplu nu găseşti fusta pe care întenţionai s-o porţi? Problema e ca şi rezolvată dacă pui în aplicare cinci reguli simple de amenajare a dressingului!

Organizare dressing - cum să ai suficient spaţiu

1. Ca să aisuficient spaţiu,dressingul trebuie să aibă cel puţin 60 cm în adâncime. Aşavei avea loc pentru rafturi,sertare şi bara pentru umeraşe.

2. Pune barade susţinere pentru umeraşe lao înălţime de cel puţin 1.60 mde podea. Sacourile şi rochiile tale nu vor atârna până la pământ,dar nici nu va fi nevoie săte urci pe un taburet ori de câte ori trebuie să ajungi la ele.

3.Rafturile ar trebui să aibă maximum 45 cm lăţime. Pentru lenjerie şi accesorii,optează pentru sertare. Este mult mai comod şi nici nu ocupă mult spaţiu.

La ce temperatură se păstrează alimentele

Sistemul de iluminat în dressing

4. Organizare dressing - Alege unsistem de iluminat eficient. Scopul unui dressing este să găseşti repedeceea ce cauţi. Poţi opta pentru spoturi amplasate înplafon sau lămpi.

5.Uşilebatantesunt cel mai des folosite,însă ai nevoie de spaţiu pentru a ledeschide. Dacă nu dispui de prea mult loc,poţi opta pentru celeculisante. Partea proastă este că o jumătate a dressingului rămâne mereu acoperită. O altă variantă ar fi uşile pliante,care se deschid ca unacordeon.

Organizare dressing - În plus:

-Câştigi spaţiu dacă instalezi două rafturiîn partea desus pentru hainele pe care nu le porţi în sezonul respectiv.