Ponturi decorative „furate” de la designeri

1 54822 original jpg jpeg

Casa ta este locul în care-ţi permiţi să te relaxezi, sanctuarul tău privat în care eşti tu însăţi, aşa că stilul decorativ ar trebui să te reprezinte în totalitate. Dacă nu ştii cu ce să începi, îţi spunem noi!

Canapeaua,elementul central

Nu ţi-ai dori ca atunci când intră într-o încăpere,invitaţii tăi să se împiedice de canapea. În acelaşi timp este interzis ca primul lucru pe care aceştia să-l vadă să fie televizorul. Aranjează canapeaua într-un colţ al camerei,iar restul mobilierului să fie în ton cu aceasta.

Citeşte şi:

Practic 10 obiecte pe care le poţi refolosi

7 schimbări care-ţi măresc locuinţa

Adaugă câteva tablori

Nu este suficient să văruieşti pereţii în culoarea pentru care ai optat şi să-i laşi apoi goi. Ei au nevoie de puţină viaţă pe care doar tablourile sau alte accesorii asemănătoare le-o pot da. Operele de artă în alb şi negru,portrete ale unor personalităţi marcante sau chiar suveniruri din călătoriile tale sunt cele mai indicate opţiuni pe care le poţi avea.

Nu le pune pe mijlocul peretelui

Şi dacă tot veni vorba de tablouri,este greşit să agăţi tabloul pe mijlocul peretelui. Asta nu înseamnă că-l poţi pune oriunde! Încearcă să faci un colaj din imagini de forme diferite,dar în aceeaşi temă,iar peretele tău va atrage toate privirile.

Renunţă la lustră

Este inevitabil să intri într-o casă şi să nu vezi cum candelabru tronează maiestuos în mijlocul tavanului. Pe lângă faptul că cea mai mare parte din lumină nu este îndreptată spre zonele cele mai folosite din încăpere,poate strica şi estetica camerei. Alege în locul lustrei,spoturi luminoase pe care să le aşezi unde ai cea mai mare nevoie,de exemplu,lângă uşă sau lângă birou. Vor crea,în acelaşi timp,o atmosferă foarte intimă în încăpere.