PRACTIC 5 aparate utile în bucătărie

1 46506 original jpg jpeg

Pentru că eşti ocupată şi mereu pe fugă, ai nevoie de câteva aparate în bucătărie care să-ţi uşureze munca. Aşa câştigi mai mult timp pentru tine şi familia ta!

Pe aceeaşi temă:

Găteşte la aburi!

Cum alegi un frigider nou?

Mixeruleste un ajutor de nădejde atunci când vrei să baţi sau să încorporezi ingredientele într-o compoziţie pentru prăjitură,la prepararea maionezei,a icrelor etc. În funcţie de cât timp petreci în bucătărie,poţi alege un mixer performant care să aibă cât mai multe trepte de viteză sau diferite accesorii utile precum lamele multifuncţionale. Preţurile variază între 50 de lei pentru modelele simple şi 400 de lei pentru cele cu funcţii suplimentare.

Când ajungi seara de la serviciu şi eşti lipsită de energie,cuptorul cu microundeeste soluţia ideală pentru a pregăti o masă caldă. Există mai multe tipuri de cuptoare performante (cu senzori şi sonde de temperatură,grătare ce se pot scoate,precum şi cu funcţii de autodezgheţare),care te ajută să faci diverse feluri de mâncăruri. În funcţie de complexitatea sa,un astfel de cuptor costă între 150 şi 1.000 de lei.

Filtrul de cafeanu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie. Cele mai performante au filtrele de plastic (le înlocuiesc pe cele din hârtie),ceasurile digitale cu temporizator (pentru a stabili ora la care începe producerea cafelei) sau dispozitiv de închidere automată. Cele mai ieftine pot fi achiziţionate şi cu 20 de lei.

Dacă nu vrei să petreci mult timp în bucătărie,sandwich makerulte ajută să prepari cu succes gustări în cel mai scurt timp. Cele mai simple modele au mâner termorezistent,sistem de închidere sau picioruşe antialunecare. Preţul de plecare este de 40 de lei şi poate ajunge la 300 de lei sau chiar mai mult.

Storcătorul de fructeeste ideal pentru familiile cu copii mici,dar şi pentru toţi cei care-şi doresc o alimentaţie sănătoasă,bogată în vitamine. Capacitatea vasului sau puterea filtrului din interior sunt criteriile ce fac diferenţa între aparatele complexe şi cele simple. Pe cele mai ieftine le poţi cumpăra cu 40 de lei,iar cele mai performante ajung la 500 de lei.