Secretul danturii albe şi puternice, dezvăluit de călugării tibetani

2 shutterstock 1219953529 ok jpg jpeg

În comerţ, în întreaga lume sunt o mulţime de produse de curăţare, cu efect de albire al dinţilor, de întărire şi de diminuarea durerilor dentare. Multe dintre ele sunt costistoare, dar asta nu înseamnă că au o calitate de excepţie. În schimb, metoda călugărilor tibetani, care le asigură o dantură puternică până la bătrâneţe, este cât se poate de la-ndemână şi de ieftină.

Interesant este că aceştia o folosesc încă din cele mai vechi timpuri şi nu se ştiu cazuri în care călugării tibetani să fi avut nevoie de medici stomatologi sau să fi folosit paste de dinţi colorate, mentolate sau fructate. Secretul lor constă într-o reţetă extrem de simplă, pe care urmează să o afli. Nu ai nevoie de o listă întreagă de ingrediente, însă este foarte important să fierbi apa şi să o răceşti înainte de a prepara amestecul pentru curăţarea dinţilor.

Reţeta soluţiei pentru albit dinţii

Practic, pentru soluţie îţi trebuie o lingură de sare grunjoasă şi 100 ml de apă fiartă şi răcită. Se amestecă energic compoziţia, aproximativ un minut, până se dizolvă sarea şi să îndepărtează spuma care se formează.

Mod de utilizare

Înmoaie periuţa de dinţi în soluţie şi apoi spală-te pe dinţi aşa cum faci în mod normal, dimineaţa, seara şi după fiecare masă. Foloseşte soluţia salină şi pentru clătirea gurii.

După primele utilizări, este posibil să te confrunţi cu o senzaţie de disconfort. Dinţii tăi ar putea fi temporar mai sensibili la schimbările de temperatură şi a tranziţiei de la gusturile acre la cele dulci, în urma utilizării apei sărate.

Folosind acest amestec, în timp, dinţii vor deveni mai albi, smalţul dentar se va întări, iar gingiile vor fi mai puternice şi neinflamate.

Apa fiartă şi răcită amestecată cu sare distruge toţi agenţii patogeni din cavitatea bucală şi „cimentează‟ fisurile dentare.

@shutterstockRecente

shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg
Maini tinand un pahar cu apa jpeg
haine  jpg
pliculețul de ceai  sursa   Shutterstock jpg