Seri pasionale în doi tulburate de lipsa libidoului? Uleiurile esenţiale vor încinge atmosfera în dormitor

1 shutterstock 467866220 jpg jpeg

Deschideţi simţurile, în special mirosul, pentru a-ţi trezi dorinţa şi a alunga probleme de cuplu de tipul disfuncţiile sexuale. Uleiurile esenţiale bine alese şi aplicate pe piele prin masaj induc o stare de bine, alungă grijile cotidiene şi vă dau starea necesară pentru a regăsi bucuria de a vă împărtăşi dragostea.

La femei, „disfuncţiile sexuale” se manifestă în primul rând prin tulburări ale dorinţei. Pentru a readuce pasiunea în cuplu, nu numai mediul ambiant este important, ci şi nivelul de hormoni feminini prezenţi, estradiolul, de care depind lubrifierea şi elasticitatea vaginală şi testosteronul, răspunzător pentru apariţia dorinţei şi a excitării. De asemenea, folosirea anumitor uleiurile esenţiale ajută la restabilirea echilibrului interior.

Cum să aplici uleiurile esenţiale

În timpul preludiului, se pot pune câteva picături dintr-un amestec de uleiuri esenţiale pe abdomenul inferior, pe piept sau spate, de-a lungul coloanei vertebrale a partenerului.

Pentru a face un ulei de masaj cu puteri afrodiziace, amestecă 3 picături de ulei esenţial de cuişoare şi 10 picături de ulei esenţial de ylang-ylang cu 30 ml de ulei vegetal, la alegere. Amestecul obţinut este potrivit pentru masaj, este recomandat pentru pielea sensibilă şi are proprietăţi revitalizante.

Uleiul de ylang-ylang te relaxează

Uleiul esenţial de ylang-ylang este recunoscut pentru proprietăţile sale afrodiziace. Conţine o moleculă numită indol care este produsă şi de părul pubian şi care ajută la trezirea simţurilor, având totodată efect calmant.

Pentru un masaj al spatelui, amestecă 50 de picături de ulei esenţial de ylang-ylang cu 50 ml de ulei vegetal. Ar fi indicat să alegi un ulei vegetal foarte gras, precum uleiul de migdale dulci.

Uleiul esenţial de cuişoare vă stimulează

Acest ulei esenţial are acţiune tonificantă şi stimulantă, facilitând erecţia. Pentru a-l utiliza în siguranţă, este necesar să-l diluezi, deoarece poate provoca iritaţii severe la nivelul pielii şi mucoaselor. De asemenea, nu se recomandă utilizarea frecventă a produsului de către cei care suferă de hipertensiune.

Ulei de dafin, pentru a trece la fapte mai uşor

Este uleiul esenţial al încrederii în sine şi al determinării. Prin urmare, este eficient atunci când ai nevoie de puţină încurajare. Poţi pune o picătură pe o batistă şi să inhalezi sau să-ţi masezi încheiturile cu un amestec de ulei esenţial de dafin şi ulei vegetal. O altă variantă de a te bucura de efectele acestuia este să iei seara devreme o lingură de miere în care ai pus o picătură de ulei esenţial de dafin pentru uz intern.

Uleiul de ghimbir stimulează libidoul masculin

Acest ulei esenţial revigorant este deosebit de potrivit pentru bărbaţi. Este indicat în situaţiile în care libidoul este redus, mai ales atunci când grijile de zi cu zi monopolizează atenţia.

O poţi folosi sub formă de inhalare uscată. Pui câteva picături pe o batistă şi inspiri de mai multe ori în timpul zilei şi seara pentru a-i simţi mirosul.

Un amestec de uleiuri esenţiale pentru alungarea uscăciunii vaginale

Uscăciunea vaginală poate pune în aşteptare dorinţa, astfel încât, pentru a hidrata mucoasa vaginală, poţi aplica ovule care conţin şi uleiuri esenţiale cum sunt cele de cimbru, eucalipt, cuişoare,coada şoricelului. Aplici un ovul pe zi, intravaginal, timp de 1-2 săptămâni şi eviţi contactul sexual pe perioada tratamentului.

FOTO: Shutterstock