TOP 8 accesorii pentru casa care schimba designul încăperilor

Nu ai niciun motiv să nu incluzi accesoriile pentru casa pe lista de cumpărături. Acestea îţi sunt de mare folos dacă îţi doreşti să obţii o amenajare de top, mai ales dacă le alegi pe sprânceană. 

image

Nu ai niciun motiv să nu incluzi accesoriile pentru casa pe lista de cumpărături. Acestea îţi sunt de mare folos dacă îţi doreşti să obţii o amenajare de top, mai ales dacă le alegi pe sprânceană. Indiferent de buget, câteva accesorii alese cu atenţie pot să transforme complet atmosfera dintr-o încăpere.

Iată TOP 8 accesorii pentru casa care fac diferenţa:

Draperii

Un accesoriu util atât în living, cât şi în dormitor sau camera copiilor, draperiile pot schimba foarte uşor decorul unei încăperi. Poţi opta pentru draperii în nuanţe neutre, modele cu imprimeuri deosebite sau chiar variante în culori tari, în funcţie de atmosferă pe care vrei să o creezi. În afară de draperii, mai poţi opta şi pentru jaluzele orizontale sau rolete pentru geamuri.

Vaze

Vazele vor decora uşor orice spaţiu, mai ales dacă ştii unde să le aşezi. Optează pentru vaze cu design clasic, din sticlă transparentă, dacă îţi doreşti un decor minimalist. Dacă preferi ceva mai îndrăzneţ, cauta vaze înalte, în culori metalice, precum auriu.

Vazele cu flori proaspete sunt cea mai bună alegere pentru o amenajare modernă şi de bun-gust, însă mai există şi alte variante ca să dai viaţa unei astfel de piese de decor. Poţi umple o vază cu pietricele colorate, cristale sau chiar frunze şi flori uscate.

Coşuri din lemn sau paie

Lemnul este un material minunat pentru decor interior. Oferă senzaţia de căldură şi confort, unde mai pui că se potriveşte mai multor stiluri de amenajare. Alege coşuri din lemn sau paie pentru un decor reuşit în living, dormitor, birou sau chiar bucătărie. În plus, te ajută şi la depozitare, ca să păstrezi casa ordonată mai uşor.

Perne decorative

Poţi să foloseşti pernele decorative într-o mulţime de feluri ca să obţii un decor cozy şi modern. Aşează-le pe canapea, pe pat, pe mobilierul de pe terasa sau chiar în camera dedicată biroului. Pernele decorative nu doar că arată cool, ci te ajută şi să te bucuri de mai milt confort când stai pe canapea sau în pat.

Lumânări

Lumânările te vor ajuta să creezi o atmosferă intimă şi plăcută în orice cameră, în special dacă optezi pentru lumânări parfumate. Acestea au avantajul de a se găsi uşor într-o mulţime de magazine, la preţuri accesibile. Poţi opta pentru lumânări parfumate cu aromă de vanilie, citrice, mosc, busuioc sau lavanda, dar şi pentru produse fără parfum, cu design cool, în culori vesele.

Covoare

Covoarele se număra printre cele mai populare accesorii pentru casa. Acestea te ajută să îţi sporeşti confortul, să protejezi podelele, dar şi să obţii o amenajare de interior modernă. Poţi cumpăra covoare de mici dimensiuni, pe care să le aşezi în dormitor, în baie sau pe hol, dar şi covoare de dimensiuni generoase, numai bune pentru living.

Lampadare

Dacă preferi lumina ambientala, atunci un lampadar este un accesoriu potrivit pentru casa ta. Aşează-l în dormitor, în living sau chiar în birou, în funcţie de preferinţe. Optează pentru un lampadar cu lumina caldă, care să te ajute să citeşti sau să lucrezi mai uşor. Preţurile pornesc de la 100-200 de lei pentru un astfel de produs, în funcţie de brand şi de model.

Oglinzi

Un accesoriu super util, care îţi foloseşte când vrei să creezi impresia de spaţiu aerisit şi generos, oglinzile îşi găsesc uşor locul în orice cameră. Le poţi instala în living, baie, dormitor sau chiar pe hol. Ai o mulţime de variante de oglinzi din care să alegi, de la modele autoadezive şi până la modele cu ramă de lemn sau metal.

Dacă îţi doreşti să adaugi pe lista de cumpărături accesorii care fac diferenţa, începe cu cele din lista de mai sus. De la draperii şi până la covoare, oglinzi sau perne decorative, variantele de mai sus te vor ajuta să obţii o amenajare interioară de nota 10.