Unde parcăm când nu avem unde să parcăm?

1 72909 original jpg jpeg

Începând cu săptămâna aceasta, bucureştenii îşi pot lăsa maşinile peste noapte în parcările centrelor comerciale din sectorul 6. Este o soluţie salvatoare pentru cei care locuiesc în zonă.

În Constanţa însă,cei care şi-au lăsat autoturismele în parcarea subterană a unui mall din centru au fost anunţaţi că nu vor mai avea acces decât în intervalul orar de funcţionare a centrului comercial. Dar unde parcăm atunci când nu avem unde să parcăm?

Toate străzile din Bucureşti au,zilele acestea,o bandă în minus. Prima bandă de rulare este,invariabil,acoperită de munţi de zăpadă. La fel şi multe dintre locurile de parcare. În oraşele în care nu avem unde să lăsăm maşinile nici când nu avem cod galben de ninsoare,există totuşi soluţii încât să nu ajungem pe reţelele de socializare ca şoferul care a parcat în staţia (desfiinţată) de autobuz.Locul de parcare plătit din faţa blocului. Dacă aveţi norocul să aveţi un loc de parcare plătit la ADP,asta nu înseamnă că îl veţi găsi liber când vă întoarceţi cu maşina de la serviciu. Nu ridicaţi ştergătoarele şi nu blocaţi maşina respectivă. Puteţi suna,în schimb,la poliţie. Şoferul curajos va primi un avertisment,dacă se află la prima abatere. Dacă recidivează,se poate alege cu o amendă de 300 de lei.Descoperă care sunt locurile în care ai voie să laşi maşina parcată pe autoexpert.to