VIDEO Hotel de lux pentru animale, o soluţie pe timp de criză

1 50235 original jpg jpeg

Există unele afaceri care prosperă în aceste timpuri grele tocmai datorită ingeniozităţii celor care le conduc.

Pentru iubitorii de animale,de exemplu,nu există limite atunci când vine vorba de confortul animalului de companie,unii dintre ei apelând cu încredere la serviciile oferite de cei care deţin adăposturi moderne. Mulţi antreprenori au speculat acest lucru şi au ajuns să ţină în frâu afaceri cu adevărat profitabile.

Astfel,afacerile care se bazează pe oferirea de servicii complete pentru animale sunt din ce în ce mai prospere.

Unii investitori însă au mers mult mai departe şi,pe lângă adăpost,hrană şi teren de joacă,au oferit servicii de-a dreptul speciale. Acesta este şi cazul echipei de la "Planeta Ham Ham",primul hotel de lux pentru animalele de companie din Bucureşti.

Aici,animalele au parte de fotolii confortabile,pardosele încălzite,lumină la discreţie,teren pentru mişcare cu obstacole,prezenţa permanentă a unui medic veterinar şi,totodată,pot fi antrenate de dresori speciali,câtă vreme stăpânii le sunt departe.

Nadia Roman,director general al complexului "Planeta Ham Ham",ne-a vorbit despre felul în care afacerea ei a devenit prosperă în timp foarte scurt. Ea a prezentat hotelul de lux pentru animale,a vorbit despre investiţia iniţială şi despre planurile de dezvoltare şi a explicat cum sunt trataţi "clienţii",după cum urmează în imaginile de mai jos.Recente