Ce beneficii caută generaţia millennials la un loc de muncă

1 tineri la birou jpg jpeg

Dacă încă nu eşti familiarizată cu termenul millennal, acesta defineşte o categorie de persoane născute între 1980-2000. Principalul lucru pe care îl au în comun este maturizarea în era tehnologiei şi a reţelelor de socializare. Millennials sunt o generaţie nouă care are aşteptări diferite de la aspecte din viaţă precum educaţia, munca, dar şi dezvoltarea societăţii. De aceea, când vine vorba de joburi, angajatorii încep tot mai mult să introducă noi beneficii şi programe în urma cărora să aibă de câştigat cât mai mulţi angajaţi tineri şi să-i atragă spre companiile lor. Iată care sunt cele mai importante beneficii:

 

Program flexibil

Echilibrul dintre viaţa personală şi carieră este important pentru cei din generaţia millennials, care au nevoie de timp pentru a se ocupa cât mai mult de ambele. Companiile care nu setează reguli de prezenţă la birou începând cu o oră anume şi cele care încurajează munca de acasă în proporţie de 100% sau câteva zile pe săptămână au cel mai mare succes. Atunci când firmele îşi caută angajaţi în aceste intervale de vârstă trebuie să se asigure că pot face schimbări esenţiale pentru a-i atrage pe cât mai mulţi. Tinerii militează şi pentru scurtarea săptămânii de lucru la patru zile, care poate duce la o creştere a rezultatelor pozitive. În multe cazuri, munca de acasă se dovedeşte a fi mai productivă decât cea de la birou, iar timpul pierdut pe drum spre muncă şi acasă este redus considerabil. De asemenea, millennials sunt mult mai înclinaţi spre a aplica la un job care oferă un program flexibil sau unde se acceptă munca de la distanţă.

Oportunităţi pentru dezvoltare

Cei mai mulţi millennials îşi doresc să avanseze în cadrul jobului şi să urce pe scara ierarhică atunci când sunt pregătiţi. Dacă un job nu le oferă posibilităţi de dezvoltare, aceştia vor căuta ceva mai bun. Posibilitatea de a învăţa cât mai multe din poziţia în care se află, prin programe sponsorizate de angajator este o metodă bună de a-i atrage pe cei care sunt la început de drum în carieră. Nu doar că pot excela uşor în companie, dar vor rămâne acolo pe o perioadă mai lungă atunci când se simt apreciaţi.

Pachete de asigurări de sănătate

Asigurările private de sănătate oferite de companiile la care lucrează îi fac pe tineri să fie cât mai loiali locului de muncă şi să nu părăsească prea devreme poziţia pe care o au. Printre pachetele personalizate de asigurări care contează se află şi cele pentru intervenţii stomatologice, care pot fi costisitoare când nu există reduceri. Accesul cât mai uşor la aceste informaţii, preferabil prin aplicaţii pe telefon, constituie un avantaj pentru millennials.

Mai multe zile de concediu

Zilele pentru rezolvarea anumitor probleme, posibilitatea de a cere jumătăţi de zile libere sau separarea celor luate pentru răceli şi alte probleme de concediul medical sunt câteva dintre beneficiile pe care le urmăresc cei din generaţia millennials. Companiile care arată că au încredere în angajaţii lor pot vedea efectele pozitive în munca depusă de angajaţii tineri. Când beneficiază de mai mult timp petrecut în afara orelor de muncă, se vor întoarce mai relaxaţi, cu mintea limpede şi pregătiţi să rezolve probleme importante.

Generaţia millennials nu urmăreşte să lucreze mai puţin, ci să facă treabă de calitate într-un mediu motivant. Atât colectivul în care lucrează, cât şi felul în care sunt răsplătiţi pentru muncă vor avea efecte pozitive pe termen lung.

Sursa foto: pexels.comRecente

dinți, zâmbet sursa  shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil sursa  Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021 sursa  Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg