Ce sunt băuturile vegetale? Iată 3 lucruri importante pe care trebuie să le afli despre aceste produse bio!

Băuturile vegetale sunt din ce în ce mai apreciate și mai iubite, deoarece oferă o serie de avantaje considerabile, comparativ cu alte tipuri de băuturi.

image

Există o varietate mare de produse pe care le poți încerca, însă, pentru a alege variantele potrivite pentru tine, este important să te documentezi cu privire la caracteristicile acestora. Înainte de a selecta sortimentele ideale, trebuie să afli câteva lucruri esențiale, pe care merită să le cunoști.

În acest articol, vei afla 3 informații importante despre băuturile vegetale bio!

De ce sunt recomandate de către nutriționiști?

Băuturile vegetale sunt recomandate de către nutriționiști mai ales în cazul în care regimul alimentar al persoanei respective trebuie să fie mai puțin bogat în calorii. Aceste băuturi sunt create, în general, pe bază de migdale, cocos sau soia și nu sunt la fel de calorice ca băuturile realizate pe bază de lapte de origine animală. De asemenea, sunt ideale pentru cei care urmează o dietă vegană sau vegetariană și nu vor să consume produse provenite de la animale. Fie că ai ales să adopți un astfel de stil de viață, fie că trebuie să urmezi un astfel de regim la recomandarea medicului, este bine să te orientezi către produse de calitate, care să-ți ofere nutrienții de care ai nevoie. Articolele bio sunt perfecte pentru o alimentație echilibrată – cercetează gama de băuturi vegetale BIO, disponibilă pe Scufita-rosie.ro, și selectează produse bio de calitate!

Beneficii și avantaje

Există mai multe beneficii și avantaje pe care trebuie să le iei în considerare. În primul rând, nu au colesterol, iar anumite produse (precum laptele de soia) scad nivelul de colesterol din organism și previn bolile cardiovasculare. Laptele de cocos este ceva mai bogat în grăsimi vegetale, însă nu este nociv dacă este consumat în mod responsabil. De asemenea, ele conțin un aport optim de calciu, proteine și magneziu, chiar dacă nu sunt de proveniență animală. În plus, sunt perfecte pentru cei care au alergii sau intoleranțe.

image

Diversitate

Un alt avantaj de care merită să ții cont este acela că băuturile vegetale sunt foarte diverse. Poți găsi, cu ușurință, băuturi de migdale, băuturi pe baza de ovăz sau kombucha, dar și sortimente fără zaharuri, fără gluten, din cânepă, alune sau soia, și alte produse delicioase. Așadar, ai de unde alege – tot ce trebuie să faci este să încerci mai multe opțiuni, pentru a vedea care sunt cele pe gustul tău! Fie că preferi băuturile mai dulci, fie că ești în căutarea unor înlocuitori pentru cafea sau pentru alte alimente, cu siguranță vei descoperi numeroase variante!

În concluzie, băuturile vegetale au nenumărate avantaje, de care te poți bucura dacă alegi să le introduci în regimul tău alimentar. În mod cert vei găsi sortimente gustoase și deosebite, care nu doar că îți vor stimula papilele gustative într-un mod plăcut, ci îți vor oferi și nutrienții de care ai nevoie pentru un stil de viață sănătos!

Sursă foto: pixabay.com



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg