Centura pentru modelare postnatală de la Clessidra, o necesitate după cezariană

1 corset postnatal cezariana 1 jpg jpeg

Naşterea prin cezariană presupune o recuperare de o mai lungă durată decât în cazul unei naşteri naturale, însă asta nu înseamnă că este un proces care nu poate beneficia de susţinere. Centurile dedicate beneficiază de atenţia proaspetelor mămici care doresc să revină cât mai repede la forma de dinainte de sarcină, însă nu oricum, ci într-un mod sănătos. Este un dispozitiv spre purtarea cărora înclină tot mai multe femei, venind la pachet cu o serie de avantaje. Desigur, contează şi calitatea ce stă la baza sa, pentru că dictează atât eficienţa în procesul de refacere, cât şi susţinerea sănătăţii pe întreaga durată a purtării.

Postoperatoriu, centura va fi purtată, în cazul în care au existat probleme la naştere, după perioada de aşteptare indicată de medicul specialist, pentru a evita orice neplăcere. Cu acordul acestuia, purtarea unei centuri va încuraja organismul la o recuperare mai confortabilă. Practic rolul său va fi de a susţine fibrele musculare alungite, slăbite, în ideea de a ajuta la antrenarea lor şi o refacere mai eficientă.

În întâmpinarea celor care se orientează după corsete şi lenjerie modelatoare postnatale iese Clessidra.ro, un eshop specializat în astfel de produse. Centura este articolul recomandat în cazul în care naşterea a fost prin cezariană, adaptată astfel ca purtarea ei să fie sigură.

Modelare postnatală sigură, cu centurile profesionale de la Clessidra

Proaspetele mămici pot opta cu încredere pentru astfel de produse testate, alegând modelul de centură care să asigure recuperarea după o naştere normală, ameliorând durerile specifice. Comode şi eficiente, corsetele care se regăsesc în portofoliul magazinului, la fel ca şi sutienele pentru alăptare, sunt de asemenea recomandări spre care acestea îşi pot îndrepta atenţia. Top of Form

Semnele lăsate de operaţia de cezariană, adică simptomele resimţite în zona abdominală, lombară şi a spatelui, în funcţie de fiecare în parte, pot fi ameliorate şi mai uşor vindecate cu un astfel de produs. Alegerea unei mărimi corespunzătoare, dar şi a unui model care să corespundă cu nevoile este cea care va susţine o recuperare mai rapidă. Siguranţa alegerii o dictează şi recomandările experţilor Clessidra. Spre exemplu, în cazul naşterii prin cezariană, în primele 2 luni sunt mai potrivite centurile special dedicate, respectiv articolele din colecţia Luxury, de pe site. Acestea susţin refacerea şi retragerea burţii, practic oferă ajutor procesului de modelare după naştere.

Nu în cele din urmă, de ştiut este cât de mult contează materialul din care centurile sunt confecţionate. Nu trebuie pierdut din vedere faptul că pielea va fi sensibilă după naştere, deci e de preferat un material natural de tipul bumbacului, în combinaţie cu un material elastic. Poate fi vorba chiar de iritaţii sau răni, a căror vindecare trebuie susţinută.

Susţinerea ideală este oferită de produsul ideal, iar Clessidra dispune în acest sens de modele diverse. Un sfat este de a aplica centura în poziţia culcată, pentru a beneficia de rezultate optime, ataşată fiind pe musculatura abdominală când se află într-o stare relaxată.

Proaspetele mămici se pot bucura astăzi de o refacere mai puţin disconfortantă atunci când aleg să poarte o centură pentru modelare postnatală, comandând modelul potrivit de pe Clessidra.ro.Recente

Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg
otet jpg
Click! pofta buna jpg
Cele mai bune alimente pentru rinichi  jpg