Contactează acum o firmă profesionistă de tip RENT A CAR!

1 rino rent a car 768x511 jpg jpeg

Nu ezita să apelezi la serviciile unei firme profesioniste de închirieri maşini! RINO Rent a Car este compania la care poţi apela oricând pentru închirierea unui autoturism de bună calitate pentru perioade scurte, medii sau lungi de timp.

Ne puteţi contacta la orice oră pentru că noi lucrăm NON-STOP. Avem reprezentanţe deschise  în două oraşe mari, Târgu Mureş şi Cluj Napoca. Inclusiv companiile pot apela la serviciile noastre dacă doresc să închirieze maşini pe termen lung!

Care sunt avantajele reale dacă decideţi să apelaţi la serviciile noastre în Cluj Napoca?

Serviciile de închirieri auto Cluj puse la dispoziţie de compania RINO Rent a Car constau inclusiv în predarea şi preluarea autoturismului închiriat la Aeroportul “Avram Iancu” din Cluj sau oriunde  în interiorul oraşului. Nu se percepe nici un fel de taxă suplimentară pentru preluările şi predările realizate în aeroport. Avem preţurile cele mai mici din toată regiunea Transilvaniei!

Compania organizează foarte multe campanii promoţionale în funcţie de sezon. Reţineţi faptul că maşinile noastre sunt impecabile şi au o stare tehnică foarte bună, fiind modele noi sau aproape noi.

Sunaţi acum la numărul de telefon 0747.725.134 sau 0744.673.954 şi pentru a ne comunica solicitarea dvs. Flota RINO Rent a Car include autoturisme marca Ford, Opel, Audi, Skoda, Volkswagen, Dacia, etc.

Care sunt avantajele dacă decideţi să apelaţi la serviciile noastre în Târgu Mureş?

În mod similar, serviciile de închirieri auto Târgu Mureş includ predarea şi preluarea maşinilor de pe Aeroportul “Transilvania”, fără a fi nevoiţi să plătiţi o taxă suplimentară. Predarea este gratuita pe raza oraşului Târgu Mureş, de asemenea.

 Reţineţi şi faptul că echipa noastră este formată din persoane care vorbesc fluent mai multe limbi străine, engleză, germană, maghiară şi limba română. Anularea rezervării la noi este complet gratuită, de asemenea. Beneficiaţi de servicii de consultanţă gratuită pentru alegerea maşinii în funcţie de nevoile dumneavoastră. Aceleaşi facilităţi le au şi persoanele care închiriază maşini de la RINO Rent a Car Cluj Napoca. În mod opţional puteţi închiria de la noi şi scaune de maşină pentru copii, GPS şi lanţuri pentru iarnă.

 Vă aflaţi în străinătate şi aveţi nevoie de o maşină în unul din cele două oraşe chiar de la aeroport pentru o anumită zi? Aşteptăm un mesaj la adresa de email contact@rino-rent-car.ro şi în cel mai scurt timp posibil vă trimitem răspunsul cu tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a intra atunci în posesia unei maşini impecabile şi sigure.

Aşteptăm solicitarea dumneavoastră chiar acum! DRUM BUN!