Cum îţi alegi salteaua Dormeo potrivită pentru tine şi nevoile tale

1 clickpentrufemei saltea dormeo jpg jpeg

Din 24 de ore, cât are o zi, mai bine de o treime din acestea ni le petrecem în pat. Este esenţial ca patul pe care dormim să fie unul confortabil care să se preteze nevoilor noastre, pentru că acesta influenţează atât somnul cât şi sănătatea noastră. Evident, cea mai importantă componentă a patului o reprezintă salteaua. În ultimul timp au apărut zeci de noi tehnologii menite să îmbunătăţească calitatea somnului.

Una din cele mai cunoscute mărci de saltele este Dormeo. Dormeo este un brand al firmei Studio Moderna din Italia şi şi-au lansat produsele pe piaţa din România în 2002. De atunci, aceştia nu au ezitat să îşi îmbunătăţească gama de produse, fiind recunoscuţi pentru calitatea saltelelor lor. Existând atât de multe modele şi tehnologii, iată câteva aspecte pe care să le iei în considerare atunci când îţi achiziţionezi o saltea Dormeo:

1. Dimensiuni 

Foarte importante atunci când îţi alegi o slatea Dormeo sunt dimensiunile acesteia. Asigură-te că îţi măsori cu atenţie cadrul patului înainte de a achiziţiona o saltea. Aceasta trebuie să se potrivească cât mai bine, să nu fie nici prea mică pentru că se va mişca şi nici prea mare pentru că nu va încăpea, iar dacă va încăpea, se vor crea cute, iar poziţia dumneavoastră nu va fi una corectă. De asemenea, căutaţi o saltea Dormeo de minim 18 cm grosime. Acestea sunt cele mai confortabile.

2. Tehnologie

Următorul aspect pe care trebuie să îl luaţi în considerare este tehnologia saltelei Dormeo pe care o alegeţi. Când căutaţi modelul potrivit pentru dumneavoastră, luaţi în considerare poziţia în care dormiţi, preferinţele dumneavoastră, iar în cazul unor probleme de sănătate, recomandările medicului. În cazul în care dormiţi pe spate mare parte din timp, atunci greutatea corpului se distribuie uniform. O saltea Dormeo mai tare, de tipul celor cu arcuri sau celor ortopedice ar fi perfectă pentru dumneavoastră. În cazul în care dormi mare parte din timp pe-o parte sau pe faţă, este ideal să îţi alegeţi o saltea mai moale care să se muleze după corp. O saltea Dormeo ideală ar fi cea cu spumă cu memorie. Ideal ar fi să probaţi salteaua înainte de achiziţionare. Nu uitaţi să întoarceţi salteaua o dată la câteva luni pentru a îi menţine forma. O saltea Dormeo, bine îngrijită, poate rezista foarte mulţi ani, oferindu-vă acelaşi somn de calitate ca la început.

3. Materiale şi igienă

Foarte importante sunt şi materialele folosite la fabricarea saltelei Dormeo şi dacă acestea sunt tratate sau nu. Căutaţi să achiziţionaţi o saltea Dormeo cu materiale ce se pot aerisi sau aspira uşor, eventual o saltea ce vine cu husă detaşabilă ce poate fi spălată. De asemenea, căutaţi ca aceasta să fie tratată anti-microbian, anti-bacterian, hipoalergenic şi împotriva acarienilor. Aceste saltele sunt potrivite pentru oricine, mai ales pentru cei ce suferă de astm sau alergii, conferindu-vă un somn curat, igienic, fără mirosuri neplăcute, iar mai presus de toate, un somn de calitate, confortabil şi liniştit.

Indiferent de nevoile dumneavoastră, cu siguranţă veţi găsi produsele Dormeo potrivite.Recente

Haine intrate la apă Cum să le refaci  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei lucrezia carnelos kn6QrWtnAtY unsplash jpg
Cum sa fii confortabila si rafinata in sezonul rece TOP piese vestimentare care NU pot lipsi din garderoba ta! jpg
tipuri de nasturi jpg
Anca Alungulesei silueta jpg
sfaturi parinte copil shutterstock 1318903208 jpg
cateva detalii importante la alegerea vasului de wc  1654350490 jpg
caserole catering din polistiren snick ambalaje jpg
De ce este extrem de important să îți usuci mâinile după spălare, foto shutterstock jpg
Cele mai utile electrocasnice descopera aparatura esentiala pentru o casa moderna jpg
Ce include revizia periodica a masinii si cand ar trebui sa o faci jpg
input jpg
Kiwi, foto shutterstock jpg
Ce băutură caldă şi delicioasă îţi reduce colesterolul   Sursa foto Pixabay jpg
amantă personalități moarte  sursa foto   Shutterstock jpg
Lupta impotriva virusurilor   Alimente care iti vor proteja sistemul imunitar jpg
Un nou trend pe TikTok  Banda izolatoare pentru un somn mai bun   Sursa foto Shutterstock jpg
Ce tip de sport se potriveste zodiei tale   Sursa foto Shutterstock jpg
Coafuri la modă în toamna lui 2022   Sursa foto Shutterstock jpg
Cum poti porni un business in industria de beauty sfaturi si trucuri pretioase jpg