Cum să aveți o rutină sănătoasă de îngrijire a părului?

Pentru a avea un păr mătăsos, sănătos și puternic tot timpul, nu este de ajuns să folosiți doar șamponul și balsamul. Există multe tratamente pentru diferitele tipuri de păr ce pot reda strălucirea capilarului și să potențeze culoarea celui vopsit, însă printre cele mai populare și ușor de folosit se numără măștile de păr.

image

În rândurile ce urmează, vă vom vorbi despre aceste tratamente, efectele pe care le au asupra părului și cum să alegeți măștile potrivite în funcție de tipul dumneavoastră de păr. Deci, dacă vă doriți să redați duritatea și hidratarea capilarului, atunci rămâneți cu noi. În final, cu siguranță vă veți convinge de utilitatea măștilor.

                Multe produse din cele pe care le folosiți zilnic pot usca și deteriora părul. De la un șampon prea dur, până la o perie de păr cu peri prea apropiați, până la aparatele de coafat precum uscătorul, placa, sau ondulatorul. Pentru a evita să ajungeți într-o astfel de situație și a vă deteriora capilarul la nivel extrem, trebuie să luați măsuri din timp și să alegeți un produs de reparare adecvat părului dumneavoastră. După cum vă spuneam și mai sus, printre cele mai populare și îndrăgite astfel de produse se numără masca de păr. Nu trebuie să mergeți la salon pentru un tratament complet, cum nici să achiziționați cele mai scumpe măști nu este nevoie. Tot ce trebuie să știți este ce tip de păr aveți și să alegeți o mască cu ingredientele potrivite. Înainte de toate, vrem să vă spunem și motivele pentru care aceste tratamente sunt atât de apreciate. Printre criterii se numără faptul că sunt accesibile și ușor de găsit. Veți vedea peste tot produse pentru repararea capilarului, inclusiv în mediul online și la farmacii sau plafar. Chiar dacă asistenții de magazin vă vor spune și ei la ce ajută în sine produsul pe care îl veți alege, este important să vă faceți și dumneavoastră research-ul personal înainte. Așa că vă spunem noi acum: masca de păr ajută la repararea, hidratarea și redarea durității firelor de păr, precum și la menținerea culorii părului vopsit. Există o mulțime de astfel de tratamente pe piață, însă ce contează este să vă decideți asupra unora cu ingrediente naturale. Cu cât mai puține chimicale și substanțe cu denumiri necunoscute, cu atât mai benefice părului dumneavoastră. În continuare, vă vom spune ce ingrediente se potrivesc cu fiecare tip de păr, pentru a alege în consecință.

                Descrierea de pe spatele acestor tratamente promit, de multe ori, o regenerare nemaivăzută și rapidă, lucru ce nu poate fi tangibil decât dacă aveți o rutină de îngrijire a părului bine stabilită. De aceea, este indicat să folosiți numai produsele recomandate de specialiști și care conțin ingrediente naturale, cum ar fi:

-          Pentru părul deteriorat sau uscat: keratină, acizi grași esențiali, extract de muguri, proteine hidrolizate, vitamine și emolienți.

-          Pentru părul subțire sau drept: acizi grași esențiali, aminoacizi și vitamine, acid hialuronic, ulei de jojoba și ulei de susan.

-          Pentru părul creț: unt de shea, unt de cocos, ulei de măsline și ulei de ricin.

-          Pentru părul tern, fără strălucire: extract de in, hamei, cidru de mere și oțet de zmeură.

-          Pentru părul gras: argile naturale, urzică, brusture și extract de salvie.

-          Pentru părul vopsit: extract de in și pigmenți pentru menținerea culorii.

Acestea sunt ingredientele care trebuie să se regăsească pe spatele măștilor de păr, pentru ca dumneavoastră să știți care este alegerea perfectă. Consultați cu atenție lista de ingrediente și evitați produsele care conțin alte substanțe necunoscute. Și, pentru a vă menține părul tonifiat și sănătos pe o perioadă cât mai lungă de timp, țineți cont și de faptul că trebuie să aplicați acest tratament o dată pe săptămână. În cele mai multe cazuri, o singură aplicare la șapte zile este deajuns încât să redea părului strălucirea și duritatea naturală, însă dacă vă doriți să îi și mențineți această structură, organizați-vă frumos rutina de îngrijire a părului și nu vă abateți de la ea. Astfel, veți vedea rezultate semnificative, despre care veți știi că vor fi de durată.

                Iată-ne ajunși la final. Cu toate infomațiile oferite de noi, suntem siguri că acum știți să alegeți masca de păr perfectă pentru dumneavoastră și, în special, că știți ce ingrediente să alegeți și de care să vă feriți. Vă dorim happy shopping și relaxare plăcută!



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg