Dacă îţi cunoşti forma corpului ştii să te îmbraci bine! Iată cât de simplu este să ai o ţinută îngrijită şi corectă indiferent de stilul tău vestimentar!

1 daca iti stii forma corpului stii si sa te imbraci bine iata cat de simplu este sa ai o tinuta ingrijita si corecta indiferent de stilul tau vestimentar jpg jpeg

Toată lumea ştie că dacă ai suficient de mulţi bani îţi poţi cumpăra haine de calitate şi chiar de marcă bună şi nu mai trebuie să îţi baţi capul cu regulile modei, pentru că oricum ţi-ai luat deja toată garderoba din miezul Italiei, de unde se coace moda anual.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa... Există foarte mulţi indivizi care îşi permit să se îmbrace extrem de calitativ, dar nu ştiu să îşi aleagă piesele vestimentare. Şi cel mai adesea observi cum un individ uscăţiv poartă o pereche de pantaloni cu manşetă până sub genunchi şi un tricou care abia îi acoperă talia.

            Pentru a evita astfel de orori, descoperă-ţi mai întâi forma corpului. Dacă vrei să faci decizii vestimentare corecte, trebuie să te raportezi constant la corpul pe care îl ai. Poate nu mergi zilnic la sală şi poate nu ai corpul lui Brad Pitt, dar orice formă a corpului poate fi avantajată folosind hainele corecte şi potrivite ţie. De altfel, dacă ştii să faci asta, ai rezolvat mare parte din ecuaţia modei.

Iată cum te poţi îmbrăca corect folosindu-te de caracteristicile formei corpului tău:

Forma triunghiulară

Forma dreptunghiulară

Forma ovală

Sursa foto: pexels.com