Femeile, mai interesate decât bărbaţii de alimentaţia sănătoasă

1 65184 original jpg jpeg

Ce obişnuieşti să comanzi când serveşti masa în oraş? Alegi mâncare sănătoasă? Specialiştii afirmă că femeile sunt mai atente decât bărbaţii la mâncărurile pe care le consumă. Află ce preferă ele!

Mâncărurile bazate pe ingrediente exotice,unele preparate chinezeşti,pastele şi salatele de fructe sau legume sunt tot mai apreciate de femei atunci când ies la masă în oraş.Studiile la nivel global şi naţional realizate de Unilever Food Solutions arată că reprezentantele sexului frumos sunt din ce în ce mai preocupate să ceară chelnerilor informaţii cu privire la valoarea nutriţională.În plus,ele sunt interesate de modul în care a fost preparată carnea şi provenienţa ingredientelor.

Dintre persoanele care au participat la sondaj 3 500 au spus că servesc masa în oraş cel puţin o dată pe săptămână. 87% dintre ele mai afirmă că sunt mai motivate să consume mâncare sănătoasă dacă primesc informaţii cu privire la aportul nutriţional.

Spre deosebire de femei,bărbaţii preferă să consume fără reţineri fast-food. Ei aleg cu precădere cantinele şi localurile unde pot mânca preparate din carne de porc (chebab,shaorma,frigărui ş.a.).