Ai probleme cu bila? Iată ce leacuri te ajută!

1 60826 original jpg jpeg

Dureri abdominale, senzaţie de amar în gură, balonări, vărsături? S-ar putea să ai probleme cu bila... Din fericire, natura are leacuri destule pentru ele.

Alimentaţia dezechilibrată,bogată în grăsimi şi condimente,alcoolul şi stresul pot produce tulburări ale bilei. Cele mai întâlnite afecţiuni sunt colecistita (inflamaţia vezicii biliare),litiaza biliară (calculii biliari) şi dischinezia biliară (perturbarea mecanismului de eliminare a bilei).

Anghinarea calmează spasmele biliare

Întâlnită mai ales la femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani,colecistita debutează frecvent ca o colică biliară. Este importantă golirea regulată a vezicii biliare,lucru ce se poate realiza consumând suc de ridiche neagră.

O metodă la îndemână pentru curăţarea bilei este cura de o zi cu mere verzi. Pe parcursul unei zile se consumă numai mere verzi şi se bea numai apă şi ceaiuri de plante. Pentru că au proprietatea de a stimula secreţia biliară şi de a calma durerile,sunt indicate infuziile,decocturile şi ceaiurile de sunătoare,anghinare,cimbru,păpădie,salvie,măceş,trei fraţi pătaţi şi tei.

Află ce alte remedii combat problemele vezicii biliare pe clicksanatate.ro.