Buze uscate remedii. 5 leacuri simple pentru un sărut de catifea

buze uscate remedii png

Buze uscate remedii. Problema buzelor uscate şi crăpate este comună şi mulţi oameni se confruntă cu ea, în special în sezonul rece. Există mai multe cauze pentru care buzele se usucă, printre care deshidratarea, frigul, fumatul, produsele de înfrumuseţare folosite. Cu toate acestea, există câteva remedii simple care te ajută să combaţi buzele uscate.

1. Buzeu uscate remedii - Miere

Mierea are proprietăţi antibacteriene şi acţionează ca un hidratant şi ca rezultat, buzele sunt catifelate şi moi. În plus, substanţele prezente în miere îndepărtează pielea uscată şi moartă, ameliorând durerea. Tot ce trebuie să faci este să aplici miere direct pe buze şi să o laşi să acţioneze. Repetă tratamentul în vezi că apar rezultatele dorite.  

2. Ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos este un hidratant natural,plus că este sursă bogată de acizi monosaturaţi şi polinesaturaţi, care elimină celulele moarte şi hrănesc buzele. Aplică ulei de nucă de cocos direct pe buze şi lasă-l să acţioneze 15 minute, după care îndepărtează-l cu un şerveţel şi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul timp de o săptămână.

3. Buze uscate remedii - Lapte

Acest produs lactat este sursă bogată de proteine şi vitamine şi acţionează ca un hidratant natural, lăsând buzele moi şi pielea lor catifelată. Pune lapte pe o dischetă şi tamponează tegumentul buzelor cu ea.

4. Gel de aloe vera

Aloe vera este folosită în foarte multe produse de înfrumuseţare. Aloe conţine vitamine, acid folic şi antioxidanţi care luptă împotriva pielii uscate. În plus, este ameliorată durerea şi roşeaţa. Aplică gel de aloe vera (pe care-l extragi dintr-o plantă de aloe vera) pe buze şi lasă-l să acţioneze. Vei observa diferenţa după două aplicări!

5. Buze uscate remedii - Smântână

Smântâna este remediul testat de-a lungul anilor. Tot ce trebuie să faci este să aplici un strat subţire de smântână pe buze. Repetă tratamentul natural o dată pe zi.

Credit foto: www.clearskincareclinics.com.auRecente

Dantura ta nu este asa cum ti ai dori Descopera cum poti obtine zambetul mult visat! jpg
Simți o senzație de uscăciune în zona ochilor și nu știi cum ai putea să te protejezi de radiațiile ce te înconjoară Alege să investești în sănătatea ta vizuală folosind aceste 3 metode jpg
Beneficiile și efectele negative ale soarelui asupra corpului jpg
Un zâmbet de milioane costă foarte puțin dar îți poate oferi foarte multe jpg
Fulgi sau lapte de ovaz in cafea  Sursa foto Shutterstock 1453749629 jpg
Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room  Îți spunem noi cum să l alegi! jpg
Top 4 iphone hacks pe care nu le știai, dar de care ai nevoie jpg
Photo 1 @siora18 Unsplash jpg