Buze uscate remedii. 5 leacuri simple pentru un sărut de catifea

buze uscate remedii png

Buze uscate remedii. Problema buzelor uscate şi crăpate este comună şi mulţi oameni se confruntă cu ea, în special în sezonul rece. Există mai multe cauze pentru care buzele se usucă, printre care deshidratarea, frigul, fumatul, produsele de înfrumuseţare folosite. Cu toate acestea, există câteva remedii simple care te ajută să combaţi buzele uscate.

1. Buzeu uscate remedii - Miere

Mierea are proprietăţi antibacteriene şi acţionează ca un hidratant şi ca rezultat, buzele sunt catifelate şi moi. În plus, substanţele prezente în miere îndepărtează pielea uscată şi moartă, ameliorând durerea. Tot ce trebuie să faci este să aplici miere direct pe buze şi să o laşi să acţioneze. Repetă tratamentul în vezi că apar rezultatele dorite.  

2. Ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos este un hidratant natural,plus că este sursă bogată de acizi monosaturaţi şi polinesaturaţi, care elimină celulele moarte şi hrănesc buzele. Aplică ulei de nucă de cocos direct pe buze şi lasă-l să acţioneze 15 minute, după care îndepărtează-l cu un şerveţel şi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul timp de o săptămână.

3. Buze uscate remedii - Lapte

Acest produs lactat este sursă bogată de proteine şi vitamine şi acţionează ca un hidratant natural, lăsând buzele moi şi pielea lor catifelată. Pune lapte pe o dischetă şi tamponează tegumentul buzelor cu ea.

4. Gel de aloe vera

Aloe vera este folosită în foarte multe produse de înfrumuseţare. Aloe conţine vitamine, acid folic şi antioxidanţi care luptă împotriva pielii uscate. În plus, este ameliorată durerea şi roşeaţa. Aplică gel de aloe vera (pe care-l extragi dintr-o plantă de aloe vera) pe buze şi lasă-l să acţioneze. Vei observa diferenţa după două aplicări!

5. Buze uscate remedii - Smântână

Smântâna este remediul testat de-a lungul anilor. Tot ce trebuie să faci este să aplici un strat subţire de smântână pe buze. Repetă tratamentul natural o dată pe zi.

Credit foto: www.clearskincareclinics.com.auRecente

hygge jpg
meniu restaurant jpg
detergent lichid de vase jpg
nas infundat pe timpul noptii jpg
Tiramisu cu ceai matcha si kiwi  Sursa foto shutterstock 2287226011 jpg
dieta, creier, longevitate jpg
femeie fericita la birou jpg
Exercitiul simplu de Pilates care te ajuta sa slabesti  Sursa foto shutterstock 1922215715 jpg
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
Mini pizza rapida  Sursa foto shutterstock 351620420 jpg
crampe musculare jpg
culorile verii 2024 jpg
clickpentrufemei ro (8) jpg
3fYsLk00mMlZ009 SY0PoAAC7DQ Bd6KMwgrGLMAOi9X2fWgxhNf Yx5hyQH4tiLK5cc1YbNiIDh73VtLjYRNDRgjf1CJ8XoPA5vluitqBRefoH43N8UU39rMUMD5YfUCpp3r5uDwKY tQNsuI6oSj8
Uite aici top 3 idei de activități pe care le poți face alături de prietena ta cea mai bună într o sâmbătă după amiaza jpg
Top 5 locatii extraordinare de nunta pentru momentul tau de basm jpg
kl jpg
Rulou cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1381752479 jpg
curatarea castilor  jpg
udarea florilor jpg