Cele 3 fructe uscate care te ajută să scapi de durerea de spate

1 71065 original jpg jpeg

Cu toţii am experimentat măcar o dată în viaţă durerea de spate. Cei care duc un stil de viaţă sedentar suferă mai des din pricina problemelor de la nivelul coloanei vertebrale. Îţi vine să crezi sau nu, dar soluţia terapeutică este foarte simplă şi constă în consumul de fructe.

Oamenii au căutat remedii pentru a calma acest tip de durere,în special,şi durerea,în general,încă din cele mai vechi timpuri. Chiar dacă medicina a avansat enorm,iar tehnologia este din ce mai sofisticată,leacurile din bătrâni pot concura liniştit cu tratamentele alopate şi,de cele mai multe ori,scumpe.

Potrivit oamenilor de ştiinţă care au studiat problema,fructele uscate pot atenua disconfortul produs la nivelul coloanei vertebrale. Şi se bucură de un efect pozitiv şi cei care stau mult timp la birou,în aceeaşi poziţie – de obicei una incorectă –,cei care stau mare parte din zi în picioare sau fac lucruri care exercită la nivelul spatelui presiune în exces.

Caisele,smochinele şi prunele au efect fantastic

Durerea poate fi diminuată dacă incluzi în dietă aceste trei fructe:caise uscate,smochine şi prune. Nu doar că te scapă de durerea de spate,dimineaţa mixul de fructe îţi oferă multă energie şi senzaţia de saţietate,care durează chiar şi câteva ore.

De ce au proprietăţi analgezice? Pentru că au în compoziţie substanţe care contribuie la refacerea ţesutului discurilor intervertebrale. Mai mult decât atât,ajută la menţinerea elasticităţii şi a rezistenţei coloanei vertebrale.

Smochinele

Sunt alimente foarte alcaline,care ajută la reglarea pH-ului corpului. În plus,smochinele sunt surse importante de polifenoli şi flavonoide,antioxidanţi care previn problemele provocate de radicalii liberi şi inflamaţiile în corp,mai ales cele localizate la nivelul oaselor.

Caisele uscateconţin o mulţime de minerale şi vitamine,iar nutriţioniştii afirmă că aceste fructe pot trata anemia,bolile tractului digestiv şi cele cardiovasculare. De asemenea,sunt utile pentru îmbunătăţirea vederii şi combat durerile.

Pruneleau proprietăţi energizante si restabilesc activitatea generală în corp şi asigură buna funcţionare. Substanţele pe care le conţin acestea sunt de ajutor şi pentru piele şi aduc beneficii în cazul bolilor cardiovasculare,aflate în stadiul incipient. Pe de altă parte,prunele deshidratate normalizează tensiunea arterială şi îmbunătăţeşte procesele metabolice.

Timp de 7 săptămâni mănâncă înainte de culcare 5 caise,1 smochină şi 1 prună uscată şi vei vedea că problemele cu spatele vor dispărea treptat şi sigur.



Recente

mama care pregateste pachetul de scoala 2094646825 jpg
tehnici relaxare femei 2458168345 jpg
Ardei umpluti  Sursa foto shutterstock 1135172258 jpg
shutterstock 2499023893 jpg
shutterstock 2228997547 jpg
shutterstock 1517210297 jpg
Baclava cu fistic  Sursa foto shutterstock 2113201757 jpg
vaccin gripal batrani png
Semne subtile ca ai prea mult zahar in dieta  Sursa foto shutterstock 1668942076 jpg
clickpentrufemei ro (14) jpg
Modele de unghii de Halloween jpg
Descopera cum po i sa ai parte un aer curat în locuin a ta jpg
copil  foto   Shutterstock jpg
Tocana de chiftele  Sursa foto shutterstock 1061262914 jpg
La ce se foloseste dezumidificatorul in casa 5 AVANTAJE pe care trebuie sa le cunosti jpg
titlu Cum să alegi restaurantul potrivit pentru nuntă jpg
Dulceata de struguri albi  Sursa foto shutterstock 712190629 jpg
Colectie hair trends 2025 jpg
Tocanita cu peste  Sursa foto shutterstock 1632304759 jpg
bani  foto   Shutterstock jpg