Cum scapi de greţurile matinale din sarcină cu remedii naturiste

1 73985 original jpg jpeg

În sarcină, multe dintre femei se confruntă cu senzaţie de greaţă şi stări de vomă. Din fericire, există câteva remedii care reduc aceste simptome neplăcute. Iata cum scapi de greţurile matinale din sarcină cu remedii naturiste:

Bea apă din oră-n oră pentru a scapa de greturile matinale din sarcina

Apa este cea mai bună soluţie naturală care combate în mod eficient răul de dimineaţă care apare în primele luni de sarcină. S-a dovedit că femeile care beau apă din oră-n oră au un risc mai mic să se confrunte cu senzaţie de greaţă sau stări de vomă. În plus,apa hidratează organismul,un proces esenţial atât pentru mamă,cât şi pentru făt. 

Cum scapi de greţurile matinale din sarcină-Consumă ghimbir

 

Dacă te confrunţi cu greaţă sau stări de vomă,poţi apela cu încredere la ghimbir. Acesta blochează secreţia acidă din stomac care declanşează greaţa şi voma.

Ca să scapi rapid de greaţă,poţi să mesteci o bucăţică mică de ghimbir sau poţi să consumi un amestec preparat din 5 picături de suc de ghimbir şi 1 linguriţă de miere. Se ia dimineaţa,pe stomacul gol.

Bea suc de lămâie,în combinaţie cu apă şi lămâie pentru a scapa de greturi

O altă modalitate simplă de a scăpa de răul de dimineaţă este să bei un pahar cu apă în care ai adăugat sucul de la o lămâie de dimensiune medie şi puţină miere.

De folos este şi uleiul esenţial de lămâie. Aroma lui combate senzaţia de greaţă,motiv pentru care este indicat să ţii la îndemână o sticluţă cu ulei şi să inhalezi aroma de fiecare dată când simţi că ţi se face rău.

Cum scapi de greţurile matinale din sarcină-Seminţele de chimen dulce îţi pot fi de ajutor!

 

Seminţele de chimen dulce sunt un alt remediu care combate în mod eficient starea de rău din timpul sarcinii. Pe lângă faptul că uşurează digestia,seminţele de chimen dulce relaxează muşchii tractului digestiv,reducând senzaţia de vomă.

Pentru efecte maxime,prepară-ţi un ceai dintr-o linguriţă de seminţe de chimen dulce la o cană de apă fierbinte. Amestecul se lasă la infuzat 10 minute,după care se strecoară şi se adaugă puţină lămâie şi miere. Ceaiul se bea înghiţitură cu înghiţitură,dimineaţa,după ce te-ai trezit.