Cum scapi de negi

1 72955 original jpg jpeg

Cunoscuţi şi sub denumirea de veruci, negii sunt acele excrescenţe ale pielii, cu aspect neplăcut. Unele alimente, pe care le găseşti chiar la tine în cămară, te pot ajuta să scapi de aceştia.

Usturoi

Acesta are proprietăţi antivirale,ajutând la uscarea şi la îndepărtarea negilor. Pisează 2 căţei de usturoi şi aplică pasta pe negi. Acoperă zona afectată cu un pansament şi lasă usturoiul să acţioneze 12 ore. Îndepărtează bandajul,clăteşte cu apă rece şi unge zona afectată cu vitamina E din capsule.

Citeşte şi:

Leacuri din vechime cu cartofi

La ce este bună aloe vera

Cartofi

Pentru a îndepărta negii poţi apela şi la cartofii cruzi. Tai un cartofi felii şi fricţioneză zona afectată cu acestea. Urmează procedeul cel puţin 2 săptămâni.

Aloe vera

Planta poate fi utilizată cu succes în eliminararea verucilor. Aplică pe zona afectată suc de aloe. Urmează procedeul până vezi îmbunătăţiri.

Coajă de nucă verde

Aceasta este indicată în stoparea negilor,chiar şi a celor de dimensiuni mari. Fricţionează verucile cu coaja verde,de 3 ori pe zi. Urmează tratamentul 10 zile după ce negii s-au uscat,pentru a fi siguri de eliminarea acestora.

Morcovi

Într-un vas pune un morcov ras mărunt. Adaugă 1 lingură de măsline şi amestecă. Aplică pasta pe negi,de 2 ori pe zi,pentru 3 săptămâni. Lasă compoziţia să acţioneze 30 de minute,după care clăteşte cu apă rece.

Ceapă

Taie o ceapăfelii şi stoare o lămâie mică. Aplică sucul pe neg,după care acoperă zona afectată cu felii de ceapă. Înveleşte cu un pansament şi lasă ceapa să acţioneze 30 de minute. Repetă tratamentul de 3 ori pe săptămână.