Durere de cap. Scapă de ea fără pastile, în câteva minute

1 84755 original jpg jpeg

Dacă şi tu eşti una din persoanele care nu doreşte să ia pastile, ai nimerit bine. Azi vorbim despre o durere de cap si modul de a o trata, fără ajutorul pastilelor. Ştim că, în ziua de azi, tot mai multe femei suferă de această problemă. Totuşi, dacă durerile de cap sunt dese şi constante, mergeţi la medic.

Durere de cap. Scapă de ea fără pastile

Cel mai rapid şi eficient mod de a scăpa de durerea de cap e prin presopunctură. Este un masaj cu eficienţă confirmată ştiinţific. E o formă de acupunctură şi reflexoterapie, dar nu presupune cunoştinţe medicale de specialitate.

Cum se face presopunctura pentru dureri de cap

Aşează-te într-o poziţie confortabilă şi relaxează-te. Masajul durează între 30 de secunde şi 1 minut. Foloseşte mişcări uşoare, circulare. Durerea dispare în timpul masajului sau la 5-10 minute după.

image

Cele şase puncte de masat:

Punctul celui de-al treilea ochi sau Yintang e situat între sprâncene, unde rădăcina nasului se întâlneşte cu fruntea. E responsabil pentru eliminarea oboselii ochilor.

image

Aceste puncte simetrice sunt localizate la baza marginilor interioare ale sprânceneor. Masarea te ajută şi cu nasul care curge şi îmbunătăţeşte acuitatea vizuală. Masează 1 minut, apăsând sau folosind mişcări circulare.

image

Sunt localizate în părţile laterale ale ochilor. Caută nişte gropiţe în partea de jos a pomeţilor, acolo vor fi. Ajută la deschiderea sinusurilor, reduce durerile de cap şi de dinţi şi te detensionează.

image

Aceste puncte sunt în spatele capului, între urechi şi capătul şirei spinării. Masarea lor ajută la calmarea congestiei nazale, a durerilor de ochi şi urechi, a durerilor severe de cap şi a migrenelor.

image

Punctele Shuai gu sunt situate la 2-3 cm de linia părului, lângă tâmple. Caută nişte mici gropiţe, acolo sunt. Presiunea aplicată calmează durerea din regiunea temporală şi oboseala ochilor.

image

Punctele sunt localizate pe spatele palmelor între degetul mare şi arătător. Presiunea aplicată aici calmează durerea de spate, de dinţi şi tensiunea din muşchii gâtului.

image

Sursa: elacraciun.roRecente

166d3894 a416 cdfa 44c9 b913f555bdf1 jpg
ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg
Prajitura cu zmeura, caramel si migdale Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură foto  Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg