Gelatina - calmează durerile comune, în doar 7 zile

1 71582 original jpg jpeg

Gelatina este un produs naturist care conţine aminoacizi ce ajută la repararea şi îmbunătăţirea ţesuturilor corpului. De asemenea, este bogat în colagen, permiţând, astfel, consolidarea cartilajului care protejează articulaţiile.

Durerile musculareşi articulare pot apărea ca urmare a unor accidente,stres nejustificat sau a altor condiţii. 

Deşi în medicina naturistă există multe tratamente diferite care calmează şi tratează durerile musculare şi dureri articulare, aceasta este o reţetă excelentă,care poate atenua durerea în doar 7 zile.

Prepararea reţetei

Pentru început trebui să cumperi aproximativ 150 de grame de gelatină comestibilă, de preferinţă fără niciun gust. Cu această cantitate vei prepara tratamentul pentru o lună întreagă.

Pui două linguriţe de gelatină în ¼ cană de apă rece şi laşi deoparte toată noaptea.

În dimineaţa următoare gelatina va fi umflată şi o vei putea mânca cu puţină miere,iaurt sau smântână. Este important să o mănânci pe stomacul gol,cu cel puţin 30 de minute înainte de micul dejun.

Acest tratamenttrebuie să îl urmezi o lună întreagă,dar dacă suferi de dureri musculare sau articulare te vei simţi mai bine în doar 7 zile de tratament. Această reţetă este potrivită pentru cei care suferă de dureri de spate,articulaţii,dureri ale coloanei vertebrale sau ale gâtului.

De ce este atât de bună gelatina pentru articulaţii?

Se spune că gelatina este foarte bună pentru articulaţii,deoarece conţine doi aminoacizi foarte importanţi,prolina şi hidroxiprolina, care interacţionează pozitiv pentru a repara ţesuturile. 

Beneficiile gelatinei

Gelatina este un aliment bogat în aminoacizi,cum ar fi arginina şi glicină,care stimulează construirea de muşchi. Este un aliment care nu conţine colesterol şi nici grăsimi. Mai mult,ajută la creşterea metabolismului şi,prin urmare,te ajută să scazi în greutate.

Prin adăugarea gelatinei la alte alimente,acestea vor fi mai uşor de digerat,cum ar fi carnea şi produsele lactate,care de obicei sunt foarte greu de procesat pentru organism. De asemenea, gelatina reduce balonarea şi poate avea rol în reglarea hormonală.

Consumul regulat de gelatină ar putea ajuta la prevenirea dezvoltării osteoporozei şi a osteoartritei. 

Aceasta oferă elasticitate şi rezistenţă tendoanelor şi ligamentelor.

Gelatina are proprietăţi care ajută la fortificarea sistemului imunitar şi,pe de altă parte,stimulează creşterea părului şi a unghiilor.

Aceasta conţine în total 18 aminoacizi,printre care opt din cei nouă aminoacizi esenţiali pe care corpul nostru nu îi poate produce şi care trebuie să fie obţinuţi prin alimente.