Gingii inflamate remedii naturiste. Cum scapi de gingivită

1 68918 original jpg jpeg

Gingii inflamate remedii naturiste. Una dintre cele mai frecvente probleme stomatologice este gingivita, caracterizată prin inflamaţia, înroşirea sau sângerarea gingiilor.

Apariţia gingivitei este favorizată de factori precum placa bacteriană (acumularea de resturi alimentare şi bacterii între dinţi),acumularea de tartru,înghesuiri dentare,obturaţii neadaptate perfect cavităţilor,coroane neadaptate etc.

Gingii inflamate remedii naturiste - Care e cauza gingivitei

Însă,cea mai comună cauza a gingivitei este depunerea de placă bacteriană,în lipsa unei igiene orale corecte,adică a unei pelicule fine ce rămâne ataşată suprafeţelor dentare.

Tratamentul gingiilor inflamate necesită mai multe intervenţii precum îndepărtarea tartrului,efectuarea unui periaj profesional şi instaurarea unei igiene bucale ca la carte (duşul bucal este recomandat ca mijloc suplimentar de igienizare). De asemenea,tratamentele naturiste pot fi şi ele o soluţie ajutătoare în caz de gingii inflamate!

Gingii inflamate remedii naturiste - apă cu sare

Clăteşte gura timp de un minut cu un amestec format dintr-o linguriţă de sare de mare diluată într-un pahar cu apă caldă,pentru a calma durerea de dinţi şi a reduce inflamaţia gingiilor.