Iată ce alimente elimină nicotina din plămâni

1 71440 original jpg jpeg

Dacă eşti fumătoare activă, atunci cantitatea de nicotină acumulată în jurul plămânilor tăi este destul de mare. Aceasta este una dintre cauzele care duc la dezvoltarea infecţiilor pulmonare, şi mai grav, a cancerului. De aceea, iată cum poţi elimina nicotina.

Există câteva ingrediente naturale,care sunt disponibile şi care se regăsesc chiar în bucătăria ta,fiind cele care ajută la eliminarea nicotinei din plămâni. În plus,persoanelecare fumează se confruntă cu deficienţă de vitamine în organism,iar acest lucru duce la apariţia problemelor de sănătate.

1. Sucul de morcovi

Morcovul este bogat în vitamine şi ajută la eliminarea nicotinei din plămâni. Spală şi curăţă 2-3 morcovi,pe care-i faci suc. Diluează sucul obţinut cu apă.

2. Kiwi

Cu un conţinut ridicat în vitamine,kiwi-ul ajută la înlocuirea vitaminelor din corp,care sunt eliminate în timp ce fumezi. În plus,este fructul care ajută la eliminarea nicotinei din organism,nu doar plămâni.

3. Apa

Nicotina duce la deshidratarea plămânilor,aşadar,bea multă apă pentru a-i menţine hidrataţi. De asemenea,apa ajută la eliminarea nicotinei din plămâni.

4. Ceapa

Ceapa nu este doar un ingredient din bucătărie,ci are şi proprietăţi medicinale. Ajută la eliminarea nicotinei din organism.

 5. Turmericul  

Turmericul este cunoscut ca cel mai bun condiment cu proprietăţi antiinflamatorii. De asemenea,este unul dintre cei care ajută la eliminarea nicotinei şi toxinelor din plămâni.

  6. Ghimbirul    

Cunoscut pentru proprietăţile antibacteriene şi antifungice pe care le posedă,ghimbirul ajută la eliminarea nicotinei şi toxinelor din plămâni,plus că previne infecţiile.

7. Portocala

Bogată în vitamine şi compusul numit criptoxanthin,portocala ajută la eliminarea nicotinei şi toxinelor din plămâni,plus că previne orice boală pe care ar putea s-o dezvolte sistemul respirator.

Alte alimente care ajută la eliminarea nicotinei din plămâni sunt:

-Mărul;-Spanacul;-Ceaiul de muguri de pin.Recente