Leacuri care alină durerile menstruale

1 63228 original jpg jpeg

Pentru multe femei, perioada menstruaţiei înseamnă durere, disconfort şi incapacitatea de a face orice activitate fizică. Noi îţi oferim câteva remedii care reduc durerile din timpul ciclului menstrual şi care s-au dovedit a fi mai eficiente decât unele medicamente.

1. Ai nevoie de plante mărunţite:1 lingură flori de tei,1 lingură drăgaică,1 linguriţă flori de muşeţel.

Toarnă 0,5 l de apă clocotită peste aceste plante şi bea pe parcursul zilei. Acest tratament se administrează cu 1-2 zile înainte de începerea menstruaţiei şi 4 zile în timpul ciclului menstrual.

2. Ai nevoie de plante măcinate de:1 lingură de coada-calului,1 lingură de drăgaică,tinctură de valeriană sau de talpa-gâştei,1 lingură coajă de stejar.

Toarnă peste aceste plante .8 l apă clocotită. Se bea din infuzie câte 3-4 căni pe zi. Adaugă în fiecare cană câte 5-6 picături de tinctură de valeriană de talpa-gâştei. Tratamentul se administreată cu 1-2 zile de începerea ciclului menstrual şi pe parcursul a 4 zile în timpul menstruaţiei.

3. Ai nevoie de plante măcinate:1 lingură flori de margarete,1 lingură de drăgaică,1 lingură flori de gălbenele,tinctură de talpa gâştei.

Toarnă 0,5 l apă clocotită peste plante,lasă la infuzat,apoi bea câte 3-4 căni pe zi. În fiecare cană pune câte 10 picături de tinctură de talpa gâştei. Tratamentul se administreată cu 1-2 zile înainte de începerea ciclului menstrual şi pe parcursul a 4 zile în timpul menstruaţiei.

Citeşte şi:

Lucruri pe care ar trebui să le ştii despre ciclul menstrual

4 condimente care-ţi alină durerile

4. Ai nevoie de plante măcinate:1 linguriţă de rădăcină de iarbă mare,1 lingură de drăgaică,1 linguriţă flori de muşeţel,1 lingură de coajă de stejar.

Toarnă peste aceste plante 0,8 l apă clocotită,lasă la infuzat,iar când se răceşte amestecul,bea câte 3-4 căni pe zi. Tratamentul se administreată cu 1-2 zile înainte de începerea ciclului menstrual şi pe parcursul a 4 zile în timpul menstruaţiei.

5. Ai nevoie de:frunze tocate de fragi.

Într-o cratiţă,pune planta şi toarnă 1 l de apă. Pune pe foc,iar când începe să clocotească,dă focul mai mic şi lasă să fiarbă aproximativ 1,5 ore. După aceea,opreşte focul şi lasă la infuzat până se răcoreşte. Adaugă ulterior apă fiartă răcorită astfel încât să obţii 2 l de ceai. Bea câte 1-2 căni pe zi până termini infuzia.