Leacuri care combat viermii intestinali

1 68101 original jpg jpeg

Durerile abdominale, dizenteria, greaţa şi vărsăturile sunt unele dintre cele mai comune simptome ale unei infecţii cu paraziţi intestinali.

Deşi poţi scăpa de aceştia cu ajutorul medicamentelor,există şi ale căi de atac. Aşa îi elimini!

Seminţele de dovleac

Acestea conţin aminoacizi,glucide,vitamine,minerale şi acizi graşi şi sunt un remediu natural care te scapă de viermii intestinali. Potrivit Centrului Medical Maryland,ascariasis este o boală cauzată de paraziţi şi care afectează aproximativ 1 miliard de oameni la nivel global. Zdrobeşte un pumn de seminţe de dovleac şi amestecă-le cu un suc la alegere. Consumă sucul obţinut până scapi de paraziţi. Totodată,mixează seminţe de dovleac şi 3 felii de ceapă cu lapte de soia. Bea lichidul,până vezi îmbunătăţiri.

Citeşte şi:

Remedii care te scapă de indigestie

Ce să faci pentru a avea o digestie bună

Usturoi

Este cunoscut pentru calităţile sale de a lupta împotriva paraziţilor intenstinali. Pune într-un borcan1 căpăţănă de usturoi şi 1 hrean date prin răzătoare. Amestecă ingredientele şi toarnă 500 ml de alcool de 50 de grade. Lasă la macerat 2 zile,după care filtrează amestecul şi consumă de 2 ori pe zi,înainte de masă.

Morcovi

Şi morcovii sunt recomandaţi pentru tratarea infecţiilor cu paraziţi. Prepară un suc din 3 morcovi şi pune o linguriţă cu miere. Consumă 1 lingură din acest amestec în timpul micului dejun şi înainte de a te culca. Repetă procedeul până scapi de paraziţi.

Genţiana

Planta funcţionează ca un agent antimicrobian şi e de mare ajutor în digestie. Genţiana conţine berberină,un compus activ care luptă împotriva paraziţilor intestinali. Bea un ceai din această plantă şi vei vedea cum viermii intestinali vor dispărea.

Ananas

Fructul conţine enzime care distrug paraziţii. Cu ajutorul acestora,bromelaina şi papaina,organismul scapă de viermii intestinali.