Nuca de cocos: 7 beneficii pentru frumuseţe

1 66652 original jpg jpeg

Uleiul de nucă de cocos şi apa din nuca de cocos sunt ingredientele minune pentru orice femeie care îşi doreşte să fie frumoasă. Hidratează, hrăneşte, detoxifică şi are efect anti-aging, iar acestea sunt doar o parte dintre beneficiile pe care le au asupra pielii tale.

Hidratează pielea

Uleiul de nucă de cocos,100% organic şi virgin,este un produs ideal pentru frumuseţe. Este complet pur şi curat,fiind alternativa perfectă pentru frumuseţea naturală. 

Menţine supleţea

Poţi să îţi masezi pielea cu ulei de cocos,pentru a menţinesupleţea,dar trebuie să iei,de asemenea,o lingură de ulei crud în fiecare zi,pe stomacul gol. Acesta ajută la curăţarea organismului şi la echilibrarea florei intestinale,care trebuie să minimizeze focarele de erupţii cutanate şi iritaţiile. Atunci când este consumat pe plan intern,uleiul de cocos înfrumuseţează literalmente pielea de la interior spre exterior. 

Hrăneşte pielea

Folosit ca o cremă de piele,uleiul de cocos hrăneşte pielea,datorită conţinutului de acizi graşi,care se găsesc natural în ea. Aceştia au rol anti-viral,anti-bacterian şi anti-fungic. 

Detoxifică organismul

O cauză comună pentru problemele de frumuseţe şi deshidratare este acumularea de toxine,ciuperci şi bacterii rele. Uleiul de cocos ajută la curăţarea şi neutralizarea acestora pe straturile exterioare ale pielii. Nu numai că detoxifică,dar şi ajută la construirea sistemul imunitar natural şi de protecţie al pielii. Unele forme de eczeme şi psoriazis sunt de fapt infecţii ale ei,cauzate de o ciupercă. Folosind ulei de cocos local poţi scăpa de ele.

Dă strălucire părului

Uleiul de cocos poate fi folosit şi pe păr,ca un tratament profund de hidratare. Acesta îl va face să strălucească. Acelaşi efect minunat îl are şi apa de nucă de cocos.

Conferă strălucire pielii

Apa din nucă de cocos face pielea să arate mai tânără şi mai vibrantă,deoarece ajută la curăţarea toxinelor din organism. Rezultatul? O piele mai sănătoasă şi radiantă. 

Catifelează tenul

Poţi folosi apă de nucă de cocos şi ca masca de faţă. Înmoaie discuri de bumbac în apă de nucă de cocos şi apoi aplică-le pe ten. Lasă-le timp de 30 de minute pentru un rezultat uimitor:o piele radiantă,hidratată şi catifelată.Recente

rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg