Plante tămăduitoare la îndemâna oricui

1 63681 original jpg jpeg

De multe ori, plantele pot fi un remediu mai bun decât orice medicament din farmacie. Astăzi vă prezentăm şapte plante tămăduitoare la îndemâna oricuicare care au proprietăţi benefice asupra organismului şi la care puteţi apela oricând fără ezitare.

Plante tămăduitoare la îndemâna oricui-Petalele de trandafir

Pot ajuta la ameliorarea simptomelor sindromului premenstrual prin reducerea intensităţii crampelor şi a stărilor proaste cu care multe femei se confruntă în această perioadă. De asemenea,dacă este inhalat,uleiul de trandafir (infuzie) ajută la vindecarea alergiilor şi astmului. Mai este folosit în tratarea depresiei şi a durerilor de cap.

O alta planta tămăduitoare este si Urzica

Cunoscută pentru combaterea inflamaţiilor,urzica ajută la calmarea mâncărimii sau roşeţii ochilor. Căutaţi în plafar capsule cu extract de urzică sau ceaiuri.

Plante tămăduitoare la îndemâna oricui-Ghimbirul

Pe lângă gustul deosebit pe care îl capătă mâncarea atunci când adăugăm rizomul aceastei plante,trebuie să ştiţi că ghimbirul este şi un remediu pentru diverse probleme medicale. Acesta stimulează organismul să elibereze enzimele necesare pentru descompunerea hranei,astfel încât substanţele nutritive sunt mai uşor de absorbit. De asemenea,este şi un bun remediu pentru greaţă şi rău de maşină.Descoperă ce alte plante au proprietăţi miraculoase asupra corpului AICI.