Produsele homeopate, ajutorul naturii

1 56898 original jpg jpeg

Plantele au proprietăţi terapeutice care ameliorează sau vindecă anumite afecţiuni la fel de bine ca medicamentele achiziţionate din farmacii. În ultimul timp medicina homeopată are din ce in ce mai mulţi utilizatori, în special datorită lipsei efectelor adverse ale produselor.

Anul acesta Laboratoarele PlantExtrakt  împlinesc 22 de ani de experienţă. Fabricate din plante provenite în mare parte din culturi proprii,produsele îţi garantează calitatea şi eficienţa,sursele de materie prima fiind strict controlate.

Folosind metode moderne de extracţie,se conservă profilul natural al compuşilor activi,produsul dobândind o valoare superioară pentru menţinerea sănătăţii.

Venind în sprijinul persoanelor suferinde,laboratorul are o gamă variată de produse pentru diverse afecţiuni.

Diluţii Homeopate- soluţii şi granule care acoperă nevoi ale pacienţilor cu afecţiuni tratate de medicul homeopat. Produsele sunt fabricate şi în serii mici pentru ca fiecărui pacient să-i poata fi prescrisă diluţia corespunzătoare. Mai mult,diluţile speciale,dificil de obţinut,se pot fabrica pe bază de comandă din partea medicului homeopat.

Tincturi mama–fabricate dupa o metodă superioară de extracţie,respectând standardele farmaceutice.

Macerate Glicerinice (Gemoterapie),înformule unitare sau complexe,maceratele glicerinice sunt un experiment început acum mai bine de 15 ani,şi care-şi arată acum roadele:cu un numar de 68 de Macerate Glicerinice unitare şi 20 de formule complexe (Polygemma),această gamă de produse se află la graniţa dintre homeopatie şi fitoterapie,reunind beneficiile acestora.

Fitoterapice– o gamă modernă de produse naturale,obţinute din surse controlate şi din plante proaspete.