Proprietăţi terapeutice ale drojdiei de bere

1 55335 original jpg jpeg

În compoziţia drojdiei de bere se găsesc aminoacizi, lipide, glucide, săruri minerale, vitaminele D, E şi toate din complexul B, potasiu, fier, calciu, magneziu şi fosfor. Aceste substanţe joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii.

Un aliat de nădejde pentru inima ta

Compuşii drojdiei de bere fac din aceasta un remediu excelent pentru persoanele care suferă de afecţiuni cardiovasculare,deoarece ajută la îmbunătăţirea funcţiilor inimii şi la o mai bună circulaţie a sângelui. De asemenea,consumul de drojdie contribuie şi la reglarea nivelului de colesterol din sânge.

Combate anemia

Datorită conţinutului ei bogat în vitamine şi minerale,dacă ţii o cură cu drojdie de bere,organismul va asimila mult mai uşor substanţele de care are nevoie pentru a funcţiona în bune condiţii.Ţine la distanţă afecţiunile digestive

Cura cu drojdie de bere ameliorează şi neplăcerile cauzate de gastrită,ulcer,constipaţie şi infecţii intestinale. Consumul de drojdie de bere favorizează totodată şi refacerea florei intestinale după tratamentul cu antibiotice ori după un exces de medicamente.

Cum se foloseşte

La o linguriţă cu drojdie proaspătă se adaugă două linguriţe cu miere. Din pasta obţinută se iau trei linguriţe,de trei ori pe zi,înainte de mesele principale.

În jumătate de litru de suc de morcovi proaspăt se pun două linguriţe cu drojdie uscată,se amestecă bine şi se dă la rece. Se bea pe parcursul unei zile,în trei reprize.

Atenţie!  O cură cu drojdie de bere nu trebuie să dureze mai mult de 30 de zile.

Sfatul specialistului:Dr. Ruxandra Constantina,medic de familie,competenţe în apifitoterapie Cabinet consultanţă naturopată. Tel:0733.299.355

Drojdia de bere are proprietăţi vitaminizante,mineralizante,detoxifiante şi antianemice. Cura cu drojdie de bere îmbunătăţeşte imunitatea,creşte rezistenţa la efort fizic şi intelectual şi combate depresia. De asemenea,aceasta menţine în limite normale tensiunea arterială,fiind utilă şi în curele de slăbire. Recente

ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica  Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg