Protecţia naturală a ficatului

1 53673 original jpg jpeg

Chiar dacă investigaţiile medicale nu semnalează o afecţiune a ficatului, starea de oboseală cronică, lipsa de energie chiar după o noapte bună de somn, digestia proastă, greaţa, balonarea, tulburările periodice ale tranzitului intestinal, durerile de cap şi chiar predispoziţia la infecţii sau la alergii pot indica o suferinţă hepatică.

Ficatul este un organ rezistent,cu o mare capacitate de regenerare,astfel că suferă în tăcere mulţi ani înainte de a se certifica,prin analize de laborator,că a fost agresat.

Considerat cel mai mare organ intern din corp,ficatul îndeplineşte peste 500 de funcţii,în fiecare secundă,sute de procese,fiind o adevarată “uzină chimică”. Iată doar câteva din “datoriile” pe care ficatul le are de îndeplinit zilnic:

□   neutralizează şi elimină substanţele toxice din organism

□   ajută la îndepărtarea bacteriilor şi a alcoolului din sânge

□   intervine în procesul de digestie

□   depozitează fierul,vitaminele şi alte elemente chimice

□   intervine în controlul nivelului de grăsimi şi de glucoză din sânge

□   fabrică anumite substanţe esenţiale organismului (albumină,factori de coagulare,colesterol)

Tocmai de aceea este necesar să îl ajutăm şi protejăm,pentru ca activitatea acestui organ preţios să îşi desfăşoare funcţiile în condiţii optime.

Liv.52este un produs hepatoprotector folosit în întreaga lume încă din 1955. Combinaţia unică de plante acţionează sinergic pentru a proteja ficatul împotriva celor mai frecvente agresiuni din ziua de azi:

□   alimentaţia dezechilibrată           

□   alcoolul,fumatul,poluarea

□   stresul şi efortul

□   medicamentele

are rolul de a proteja,dar şi de a regenera celula hepatică,fiind util şi în:

□   hepatite

□   ficat gras

□   alcoholism

□   ciroză incipientă

□   vezică biliară “leneşă”

Dacă doriţi să aveţi bateriile încărcate la maximum,pe lângă odihnă şi o alimenţie sănătoasă,nu uitaţi să vă recompensaţi prietenul care munceşte neîntrerupt pentru dumneavoastră-ficatul-cu o cură de Liv.52!