„Rămâi în control. Cere a doua opinie!‟

Femeile însărcinate care au primit un rezultat incert sau neconcludent la morfologia de trimestrul 1 sau 2 şi au nevoie de o a doua opinie medicală pot beneficia gratuit de o morfologie suplimentară, în funcție de necesități, pentru a obține claritate asupra stării lor medicale și a fătului.

image

Clinica Nativia, parte a Rețelei de sănătate Regina Maria, lansează programul „Rămâi în control. Cere a doua opinie!‟ prin intermediul căruia viitoarelor mămici pot face gratuit o morfologie suplimentară, în funcție de necesități, pentru a ştii mai multe despre starea lor medicală, dar și a fătului, mai ales dacă au un rezultat incert sau neconcludent la morfologia de trimestrul 1 sau 2.

Cum poți beneficia de o a doua opinie gratuit?

Nativia este un centru dedicat monitorizării sarcinii în cadrul Rețelei de sănătate Regina Maria. Este dedicat viitoarelor mame care se confruntă cu dificultăți în sarcină. Acestea pot apela cu încredere la servicii medicale precum o a doua opinie, gratuită. Pot beneficia de expertiza specialiștilor în evaluarea corectă și completă a stării lor și a bebelușului. Astfel, „fiecare viitoare mamă poată rămâne în controlul sănătății sale și a viitorului său copil‟,  după cum a declarat prof. Dr. Gheorghe Peltecu.

Pentru a se înscrie în programul „Rămâi în control. Cere a doua opinie‟, viitoarele mame trebuie să completeze un formular online. Programările se realizează în limita locurilor disponibile în fiecare lună.

Programul este valabil până la 31 decembrie 2024 și include 200 de morfologii T1 sau T2 gratuite pentru pacientele care au făcut deja o morfologie în ultimele 4 săptămâni în afara clinicii Nativia. Morfologiile gratuite se acordă în ordinea înscrierilor.

Monitorizează-ţi sarcina fără teamă!

Clinica lansează şi pachete noi de monitorizare a sarcinii, oferind femeilor însărcinate acces la toate investigațiile necesare, inclusiv consultații, ecografii, morfologii și analize, cu discounturi de până la 30% față de prețurile de listă. Pachetele sunt structurate în funcție de diferite momente ale sarcinii, cum ar fi pachetele T1-T3 și T2-T3, în așa fel încât fiecare mamă să aleagă opțiunea potrivită pentru ea, în funcție de stadiul sarcinii.

Nativia dispune de echipamente medicale performante cu ajutorul cărora se pot face investigații de mare acuratețe, de tipul ecografiei fetale care oferă un grad ridicat de siguranță a diagnosticelor. De altfel, deţine o echipă de medici supraspecializați în medicină materno-fetală, oferind pacientelor o reevaluare riguroasă a ecografiei morfo-fetale de trimestru, siguranța unui diagnostic corect și, în același timp, curajul să privească cu speranță către viitor.