Remedii salvatoare care tratează cancerul

celule cancer shutterstock 78052687 0 jpeg

„Cele 3 condiţii ale vindecării: Încredere, Voinţă, Perseverenţă”. Numărul mare al celor suferinzi care au nevoie de ajutor m-a hotărât să împărtăşesc şi eu din învăţămintele trase în urma încercărilor trăite de mine sau văzute şi aflate direct de la cei din jur.

Am fost ingineră chimistă. Am 76 de ani. În urmă cu 7 ani,s-a declanşat un cancer de colon,care a fost operat cu toată rigoarea. N-am făcut nici citostatice,nici raze sau alte tratamente. După 2 ani,a reapărut la ficat. De atunci,am devenit propriul meu cobai de experienţă şi am testat în diferite etape o serie de tratamente naturiste. Voi menţiona aici principalele tratamente cu aplicare generală care mi se par cele mai eficiente şi fără riscuri. Nu trebuie decât încredere în procedeu,voinţa de a ne trata şi perseverenţa de a-l urma.

1. Maria Treben: tratamentele pentru diverse forme de cancer ale inimoasei terapeute austriece,date în cartea ei „Sănătate din farmacia Domnului”,sunt extrem de valoroase. Multe din aceste retete le-am folosit atât eu,cât şi cei din preajma mea,cu rezultate deosebite. Aş recomanda ca această carte,după Biblie,să nu lipsească din nicio casă,pentru a fi de folos la nevoie.

2. Tratamentul cancerului cu sucuri şi ceaiuri după Rudolf Breuss. Eu l-am folosit (după prima revenire a cancerului,la ficat) şi a fost salvator. L-am făcut în 2 etape de câte 3 săptămâni fiecare,la un interval de 6 luni una de alta. (Ataşez reţeta pentru o cură totală,precum şi indicaţiile lui Breuss pentru leucemie şi alte tipuri de tumori.)

Mai multe remedii anticancer găseşti aici.