Remediu naturist care te scapă de firele de păr albe. Se prepară simplu, din doar 4 ingrediente

1 remediu fire de par alb jpg jpeg

Firele albe inestetice încep să-ţi dea târcoale, însă nu vrei să apelezi la vopseaua pentru păr din comerţ? Există o soluţie 100% naturală în acest sens, care acoperă şuviţele grizonate şi, în plus, are o acţiune benefică asupra scalpului tău.Tot ce trebuie să faci este să realizezi un amestec din mai multe ingrediente, toate naturiste.

Acest amestec trebuie folosit zilnic, pentru o perioadă de cel puţin o lună de zile şi reluat ori de câte ori este necesar, iar clătirea este esenţială, pentru a îndepărta mirosurile ulterior.

Cum să scapi de toxine cu uşurinţă şi să slăbeşti rapid. Remediul pe care trebuie să-l încerci

Iată de ce ai nevoie pentru a-l prepara:

Ingrediente

• 3 cepe mari

• 10 căţei de usturoi

• 10 tulpini de frunze de curry

• 300-400 ml ulei de cocos

Cum prepari remediul pentru părul alb

Pune frunzele de curry, ceapă şi usturoiul într-un mixer, sau pur şi simplu pisează sau toacă mărunt toate ingredientele. Adaugă uleiul de nuca de cocos, notează secretele.com. Fierbe uleiul timp de câteva minute, până ce ingredientele se caramelizează şi devin uşor crocante. Amestecă la intervale regulate.

Remediul minune care te scapă de tuse imediat: Medicament 100% natural din 4 ingrediente

După răcire, strecoară amestecul şi toarnă-l într-o sticlă. Aplică remediul pe par cu 20-30 de minute înainte de spălare. Acest amestec stimulează creşterea părului şi îi redă culoarea naturală. Pentru rezultate optime, foloseşte-l zi de zi timp de cel puţîn 2 luni.

Dacă nu găseşti frunze de curry, poţi folosi curry praf. Cantitatea pentru această reţeta este de 25-30 de grame. Faţă de alte uleiuri naturale, uleiul de cocos se absoarbe în par mai bine şi mai rapid. Intensifica nuanţele naturale ale părului şi previne încărunţirea. Uleiul de cocos accelerează, de asemenea, creşterea părului şi îngroaşă firul de par, mai scrie sursa citată.