Remediul care te apără de afecţiunile pulmonare

1 61161 original jpg jpeg

În sezonul rece, există un risc mai mare de a suferi de bronşită sau de alte probleme pulmonare, asociate răcelilor ori stărilor gripale.

Pentru a preveni apariţia bronşitei,a răcelilor sau gripei,îţi propunem să încerc un remediu 100% natural-sirop din ace de pin. Rolul lui major pe care îl are asupra corpului este acela de a întări sistemul imunitar în faţa bacteriilor şi virusurilor care atacă plămânii şi nu numai. 

Cum se prepară siropul din ace de pin

Ai nevoie de ace de pin verzi şi de miere naturală. Mai întâi se spală acele de pin (cantitatea necesară variază de mărimea borcanului pe care îl foloseşti),după care se pun pe o bucată de pânză şi se lasă la uscat 24 de ore.

În borcan,se pun ingredientele alternativ. Mai întâi se pun câteva ace de pin,apoi se toarnă un strat de miere şi tot aşa până ce umpli borcanul. Ultimul strat pus trebuie să fie mierea.

Nu umple borcanul până la refuz. Lasă un spaţiu de două degete ca să poţi să-l agiţi bine în fiecare zi. Închide borcanul etanş,după care depozitează-l într-un loc călduros 40 de zile. Lichidul obţinut se strecoară şi se depozitează într-o sticluţă închisă la culoare,care trebuie ţinută la frigider.

Pentru efecte maxime,se iau câte 2-3 linguri pe zi,mai ales în perioadele în care eşti predispusă la răceli şi afecţiuni pulmonare sau dacă sistemul tău imunitar este slăbit.