Remediul natural împotriva obezităţii

1 71413 original jpg jpeg

Cercetătorii de la Universitatea Tufts din Statele Unite, au descoperit că alimentaţia condimentată din plin cu şofran inhibă depunerile de grăsime. Aflam in acest articol remediul natural împotriva obezităţii.

Remediul natural împotriva obezităţii cu sofran

În urma unor experimente de laborator,oamenii de ştiinţă au descoperit că substanţa activă din compoziţia şofranului,cunoscută sub numele de curcumină poate opri extinderea celulelor grase în organism.

Aceasta actionează direct asupra angiogenezei-procesul de formare a vaselor de sânge,în condiţii normale sau patologice,care permite creşterea şi expansiunea tesutului adipos.

Pe langă faptul ca ajută persoanele supraponderale să scadă în greutate,s-a dovedit că şofranul contribuie la scăderea colesteroluluinociv din sânge,precum şi la ameliorarea steatozei hepatice (ficat gras).

Nu în ultimul rând,şofranul indian este cunoscut pentru proprietăţile sale antiinflamatoare şi de reducere a tumorilordin corp. De asemenea,este un bun stimulent digestiv,cât şi un afrodiziac natural,deoarece are aceleaşi roluri ca ale testosteronului.