Slăbeşte cu ceai de leuştean! Licoarea te ajută să topeşti kilogramele în plus

1 ceai de leustean jpg jpeg

Leuşteanul este o plantă îndrăgită de multe gospodine pentru a da savoare mâncărurilor, însă acesta poate fi folosit şi sub formă de ceai, pentru a scăpa de kilogramele în plus, dar şi pentru a combate durerile şi inflamaţiile tractului urinar, indigestia, arsurile stomacale, precum şi gazele intestinale şi alte afecţiuni.

Potrivit nutriţionistului Irina Stoica, consumul regulat de ceai de leuştean ar putea să aibă efecte în ceea ce priveşte pierderea kilogramelor. Totuşi, ceaiul de leuştean ar trebui să fie însoţit de o dietă echilibrată, săracă în calorii şi grăsimi, dar şi cu exerciţii fizice regulate. 

Leuşteanul este cunoscut pentru proprietăţile diuretice, fiind util pentru a detoxifia organismul, întrucât potrivit experţilor ajută chiar şi la purificarea sângelui. 

Citeşte şi:

Pentru prepararea unei căni de ceai trebuie să adaugi o linguriţă de plantă atunci când apă clocoteşte. După aceea, acoperă vasul şi lasă la infuzat timp de 10 minute. Strecoară ceaiul şi consumă-l cu miere şi o felie de lămâie. Vei avea parte de o experienţă aromată şi relaxantă. Ca să te bucuri de avantajele acestui remediu naturist, consumă 2-3 cani de ceai pe zi.

Citeşte şi:

Ceaiul de leuştean poate fi folosit pentru a combate tulburările digestive, formarea de gaze, eliminarea urinelor şi expectoraţilor în caz de catar bronşic, în timp ce seminţele de leuştean ajută la stimularea secreţiei mucoaselor şi sunt recomandate chiar şi pentru întărirea scheletului sugarilor ori a copiilor firavi. În caz de umflături sau tumori se fierbe rădăcina, partea aeriană sau seminţele şi se adaugă la apa de baie.