Tinctura de soc beneficii. 5 motive ca o consumi regulat

tinctura de soc beneficii jpeg

Tinctura de soc beneficii. Cunoscut pentru numeroasele beneficii pe care le aduce organismului uman, socul reprezintă un adevărat medicament în lupta cu diversele boli ale corpului uman.

Totodată,are capacitatea de a preveni şi trata numeroase maladii,afecţiuni respiratorii şi iritaţii,până la dureri reumatice. De asemenea,este un bun combatant în lupta cu kilogramele în plus.

Pentru un rezultat efcient al ticturii de soc,florile trebuie culese în zilele cu umiditate scăzută şi trebuie ţinute la soare cât mai răsfirat,pentru a se putea usca total. Odată fabricate,ele sunt utilizate atât ca pulbere,prin mărunţirea lor fină,  tinctura – alchool alimentar,  infuzie,  ulei de soc –macerate împreună cu uleiul de floarea soarelui,sau măsline,sub formă de ceai,şi mai ales ca băutură răcoritoare. Indiferent de alegerea făcută,socul reprezintă unul din remediile naturale de care organismul nostru are nevoie.

1. Tinctura de soc beneficii - Ajută procesul de digestie

Socul este şi un bun laxativ. Asigură un tranzit intestinal optim,astfel încât toxinele să fie eliminate din organism. Totodată,planta scade apetitul alimentar,astfel încât senzaţia de continuă foame dispare treptat,iar poftele îşi fac din ce în ce mai rar simţită prezenţa.

2. Camarad în lupta cu kilogramele

Pentru a scăpa de kilogramele în plus,un regim bazat pe tictura de soc ajută la eliminarea apei din organism.  Tictura intervine în realizarea digestiei şi a dizolvării stratului adipos în exces,fiind un real succes în curele de slăbire. Are proprietăţi diuretică fără a prezenta efecte negative.

3. Tinctura de soc beneficii - Previne apariţia infecţiilor

Consumul de soc previne apariţia infecţiilor urinare,datorită efectului diuretic. De asemenea, creşte secreţia glandelor mamare,astfel încât se măreşte cantitatea de lapte a femeilor care alăptează. Nu sunt prezente efecte negative.

4. Combate afecţiunile respiratorii

Tictura de  soc stimulează sistemul imunitar,scade febra,tratează gripa şi răceala,sinuzita. Vindecă pojarul şi virozele. Are un efect benefic şi asupra încheieturilor,astfel combate reumatismul prin alinarea durerilor la încheieturile mainilor şi picioarelor.

5. Tinctura de soc beneficii - Echilibrează tulburările hormonale

Tinctura din fructe de soc ameliorează stările de dezechilibru interior,nevralgiile acute,alergiile şi tulburările hormonale apărute în urma tratamentelor cu corticoizi. De asemenea,este de ajutor şi în cazul intoxicaţiilor grave.

Citeşte şi:

Scapă de răceală şi gripă cu produse din plante medicinale

Ţine la distanţă tulburările digestive!Recente

Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
Mituri despre igiena feminina Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara Sfaturi utile 624621179 jpg
Prajitura mozaic cu biscuiti Sursa foto shutterstock 2017645007 jpg
avocado jpg